Hengitysohjaajakoulutus

 

ūüéČOpi ohjaamaan hengitt√§misen taitoa!¬† ūüéČ

Hengitysohjaajakoulutus sopii lisäkoulutukseksi monille hyvinvointialan ammattilaisille. Esimerkiksi:

 

‚úĒÔłŹ Hyvinvointivalmentajat ja Life Coachit:
Hengitysohjaajakoulutus täydentää hyvinvointivalmentajien osaamista, auttaen heitä tarjoamaan asiakkailleen tehokkaampia ja kokonaisvaltaisia stressinhallintaratkaisuja. Se lisää heidän valmiuksiaan ohjata hengitysharjoituksia asiakkailleen paremman hyvinvoinnin saavuttamiseksi.

‚úĒÔłŹ Liikunnanohjaajat, valmentajat sek√§ Personal Trainerit:

Hengitysharjoittelu voi parantaa liikuntaa ja suorituskykyä. Ohjaajat ja personal trainerit voivat hyödyntää hengitysohjaajakoulutusta opettaakseen asiakkailleen oikeanlaista hengitystekniikkaa sekä palautumista edistäviä hengitysharjoituksia, tämä voi parantaa suorituskykyä ja vähentää loukkaantumisriskiä.

‚úĒÔłŹ Psykoterapeutit ja Psykologit:
Hengitysharjoittelu on osoittautunut tehokkaaksi osana stressin ja ahdistuksen hallintaa psykoterapiassa. Hengitysohjaajakoulutus voi täydentää näiden ammattilaisten työkalupakkia tarjoten asiakkailleen lisää keinoja emotionaaliseen tasapainoon.

‚úĒÔłŹ Jooga- ja Meditaatio-ohjaajat:
Hengitysharjoittelu on olennainen osa jooga- ja meditaatioharjoittelua. Hengitysohjaajakoulutus voi auttaa näitä ohjaajia syventämään ymmärrystään hengitystekniikoista ja niiden vaikutuksista.

‚úĒÔłŹ Fysioterapeutit, j√§senkorjaajat sek√§ hierojat:
Hengitysharjoittelu voi tukea  kehollisia hoitoja ja auttaa potilaita palautumaan nopeammin vaivoista. 

‚úĒÔłŹ Kouluttajat¬†ja johtajat:
Hengitysharjoittelu voi auttaa kouluttajia sekä johtajia stressin ja paineen hallinnassa. Se voi myös auttaa parantamaan viestintä- ja esiintymistaitojaan.

‚úĒÔłŹ Kaikki, jotka haluavat oppia stressinhallintaa:
Hengitysharjoittelu on hyödyllinen taito kaikille, jotka haluavat oppia stressinhallintaa ja parantaa yleistä hyvinvointiaan. Se sopii kaikille, jotka haluavat ottaa aktiivisen roolin omassa terveydessään ja hyvinvoinnissaan.

Hengitysohjaajakoulutus tarjoaa monipuolista tietoa ja osaamista hengityksen taidosta, joka voi täydentää erilaisten ammattilaisten taitoja ja auttaa heitä tukemaan asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti fyysisessä ja henkisessä hyvinvoinnissa.

Tule mukaan Hengitysohjaajakoulutukseen!

 

Koulutuksessa saat:

‚úĒÔłŹLaajat materiaalit.¬†Koulutus on nelj√§ osainen ja jokaiseen osioon liittyy luento ja runsaasti ohjattuja harjoituksia..¬†

‚úĒÔłŹ Valmiita pohjia ohjaamisen suunnittelun tueksi. Voit varioida pohjien teksej√§ helposti ja muuttaa lauseita omaan suuhun sopivaksi, n√§in l√∂yd√§t v√§hitellen oman √§√§nesi ja tapasi ohjaajana.

‚úĒÔłŹ Osallistumistodistuksen, kun olet k√§ynyt koulutuksen materiaalit l√§pi ja halutessasi nimesi Tietoisuusakatemian koulutuksen k√§yneiden ohjaajien -sivulle.

‚úĒÔłŹ Materiaalit k√§ytt√∂√∂si vuodeksi, joten ehdit varmasti hyvin k√§yd√§ koulutuksen l√§pi.

 

Koulutuksen jälkeen osaat ohjata hengitysharjoituksia yksilöille ja ryhmille tai käyttää oppeja omaksi iloksi.

Voit aloittaa koulutuksen heti ilmoittautumisen jälkeen. Koulutuksen voi suorittaa täysin omassa tahdissa eli ei ole pakollista osallistua tapaamisiin. Kaikki tapaamiset nauhoitetaan. Koulutuksen workshop 5.12.2023 kello 18.30.

Opi ohjaamaan hengittämisen taitoa 

Hengitysohjaajakoulutuksessa!

Nopean varaajan etu

63‚ā¨/kk

Osamaksu 6 erää

Tule mukaan koulutukseen

Nopean varaajan etu

39‚ā¨/kk

Osamaksu 10 erää

Tule mukaan koulutukseen

Nopean varaajan etu

360‚ā¨

Kertamaksu

Tule mukaan koulutukseen

Hengitysharjoitusten hyötyjä ja vaikutuksia:


‚úĒÔłŹ Stressin hallinta ja rentoutuminen:
Tutkimukset osoittavat, että syvään hengittäminen ja tietoinen hengitysharjoittelu voivat auttaa alentamaan stressitasoja. Ne stimuloivat parasympaattista hermostoa, mikä vähentää stressihormonien tuotantoa ja edistää kehon rentoutumista.

‚úĒÔłŹ Ahdistuksen lievitt√§minen:
Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että säännöllinen hengitysharjoittelu voi auttaa vähentämään ahdistusta. Se voi parantaa henkilön kykyä hallita ahdistuksen oireita ja tarjota nopean helpotuksen paniikkikohtauksissa.

‚úĒÔłŹ Unen laadun paraneminen:¬†Hengitysharjoittelulla on todettu olevan my√∂nteinen vaikutus unen laatuun. Syv√§t hengitysharjoitukset ja rentoutumistekniikat voivat auttaa nukahtamisessa ja parantamaan unenlaatua.

‚úĒÔłŹ Kivunhallinta:
Tutkimuksissa on huomattu, että hengitysharjoittelu voi auttaa lievittämään kipua, erityisesti kroonista kipua, kuten selkäkipua ja migreeniä. Se voi parantaa kvun hallintaa ja vähentää kivun kokemista.

‚úĒÔłŹ Verenpaineen ja syd√§men terveyden tukeminen:
Säännöllinen hengitysharjoittelu, erityisesti syvään hengittäminen ja hitaat hengitystekniikat, voi auttaa alentamaan verenpainetta ja parantamaan sydämen terveyttä. Tämä voi vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä.

‚úĒÔłŹ Syvempi rentoutuminen:
Hengitysharjoittelu voi auttaa lihaksia rentoutumaan paremmin. Tämä on erityisen hyödyllistä urheilijoille, fyysisesti aktiivisille ihmisille ja niille, jotka kärsivät lihasjännityksestä.

‚úĒÔłŹParantunut keskittymiskyky ja mielenterveys:
Tietoinen hengitysharjoittelu voi edistää parempaa keskittymiskykyä ja mielenterveyttä. Se voi auttaa lisäämään tietoisuutta ja läsnäoloa, mikä voi olla hyödyllistä stressaavissa tilanteissa.

‚úĒÔłŹ Parantunut kehonasento ja ryhti:
Hengitysharjoittelu voi auttaa parantamaan kehonasentoa ja ryhtiä. 

Opi ohjaamaan hengittämisen taitoa 

Hengitysohjaajakoulutuksessa!

Nopean varaajan etu

63‚ā¨/kk

Osamaksu 6 erää

Tule mukaan koulutukseen

Nopean varaajan etu

39‚ā¨/kk

Osamaksu 10 erää

Tule mukaan koulutukseen

Nopean varaajan etu

360‚ā¨

Kertamaksu

Tule mukaan koulutukseen

Opiskele yhtä aikaa lisäksi myös

Yoga Nidra- ja Meditaatio -ohjaajaksi!

 

Kun aloitat kaikki koulutukset yhtä aikaa, saat yhden koulutuksen ilmaiseksi.

Lue lisää