Meditaatio-ohjaajakoulutus

 

🎉 Opi mielen hiljentämisen taito! 🎉

 

Ota yhteyttä!

 

Jos sinulla on kysyttävää koulutukseen liittyen, niin lähetä viestiä

[email protected] tai Whatsapp +358451397830

Meditaatio-ohjaajakoulutus on tarkoitettu sinulle, jos olet:

 

✔️ Joogaharrastaja: Jos olet joogan harjoittaja, meditaatio-ohjaajakoulutus tarjoaa mahdollisuuden oppia Patanjalin Yoga Sutriin perustuvan meditaatiotekniikan, joka syventää harjoitustasi ja auttaa saavuttamaan askel askeleelta mielen hiljenemisen tilan.

✔️Joogaopettaja: Meditaatio-ohjaajakoulutus tarjoaa uusia lähestymiskulmia sekä mahdollisuuksia opetuksessa. Voit lisätä repertuaariisi meditaatiotunteja sekä -kursseja tai opettaa meditaatiota osana joogaharjoituksia.

✔️Terapeutti tai valmentaja: Meditaatio-ohjaajakoulutus voi täydentää terapeuttien ja valmentajien työtä tarjoamalla työkaluja stressinhallintaan, mielen rauhoittamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemiseen asiakkaiden kanssa.

✔️ Henkilö, joka haluaa enemmän mielenrauhaa sekä kehittää omia taitojaan: Meditaatio-ohjaajakoulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää omaa meditaatioharjoitustasi ja kehittää tietoisuuttasi, läsnäoloasi ja mielenrauhaasi.

 

Meditaatio-ohjaajakoulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita meditaatiosta. Koulutus antaa sinulle valmiudet ohjata meditaatioharjoituksia ja auttaa muita löytämään sisäinen tasapaino, rauha ja hyvinvointi meditaation avulla.

Tule mukaan Meditaatio-ohjaajakoulutukseen!

 

Koulutuksessa saat:

✔️ Laajat verkkomateriaalit. Koulutus on neljä osainen ja jokaiseen osioon liittyy nauhoitettu luento ja runsaasti ohjattuja harjoituksia.

✔️ Valmiita pohjia ohjaamisen suunnittelun tueksi. Voit varioida pohjien teksejä helposti ja muuttaa lauseita omaan suuhun sopivaksi, näin löydät vähitellen oman äänesi ja tapasi ohjaajana.

✔️ Osallistumistodistuksen, kun olet käynyt koulutuksen materiaalit läpi ja halutessasi nimesi Tietoisuusakatemian koulutuksen käyneiden ohjaajien -sivulle.

✔️ Materiaalit käyttöösi vuodeksi, joten ehdit varmasti hyvin käydä koulutuksen läpi.

 

Koulutuksen jälkeen osaat ohjata meditaatioharjoituksia yksilöille ja ryhmille tai käyttää oppeja omaksi hyödyksi.

Tutkimuksissa osoitettuja meditaation hyötyjä ja vaikutuksia:


✔️Stressin hallinta: Meditaatio auttaa lievittämään stressiä ja ahdistusta. Meditaatio rentouttaa kehoa ja mieltä, vähentää stressihormonien eritystä ja lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia.

✔️Mielen rauhoittaminen: Meditaatio auttaa rauhoittamaan mieltä ja vähentämään liiallista ajatusten virtaa. Säännöllinen meditaatioharjoitus voi parantaa keskittymiskykyä, luovuutta ja mielen selkeyttä.

✔️Ahdistuksen ja masennuksen lievitys: Meditaatio voi olla hyödyllinen ahdistuksen ja masennuksen hoidossa. Meditaatio auttaa vahvistamaan mielen taitoja ja luomaan myönteisiä muutoksia aivojen toiminnassa, mikä voi lievittää ahdistusta ja masennusta.

✔️Parantunut keskittymiskyky ja tarkkaavaisuus: Meditaatioharjoitus kehittää kykyä keskittyä ja olla läsnä tässä hetkessä. Meditaatio voi parantaa tarkkaavaisuutta, työmuistia ja päätöksentekokykyä.

✔️Fyysinen terveys: Meditaatio vaikuttaa myönteisesti myös fyysiseen terveyteen. Meditaatio voi alentaa verenpainetta, vahvistaa immuunijärjestelmää, parantaa unen laatua ja helpottaa kroonista kipua.

✔️Emotionaalinen hyvinvointi: Meditaatio auttaa tunnistamaan ja tuntemaan tunteita. Se voi auttaa lisäämään itsetietoisuutta, empatiaa ja myötätuntoa itseä ja muita kohtaan.

✔️Itsensä kehittäminen ja henkinen kasvu: Meditaatio tarjoaa mahdollisuuden syventyä omaan itsetutkiskeluun ja henkiseen kasvuun. Se voi auttaa löytämään merkityksellisyyttä elämässä ja lisäämään itsetuntemusta.

Tule mukaan meditaatio-ohjaajakoulutukseen!

Nopean varaajan etu

63€/kk

Osamaksu 6 erää

Tule mukaan koulutukseen

Nopean varaajan etu

360€

Kertamaksu

Tule mukaan koulutukseen

Opiskele yhtä aikaa meditaatio- ja Yoga Nidra -ohjaajaksi!

 

Kun aloitat molemmat koulutukset yhtaikaa, saat toisen koulutuksen puoleen hintaan. 

Lue lisää

Tule mukaan meditaatio-ohjaajakoulutukseen!

Nopean varaajan etu

63€/kk

Osamaksu 6 erää

Tule mukaan koulutukseen

Nopean varaajan etu

360€

Kertamaksu

Tule mukaan koulutukseen

Opiskele yhtä aikaa lisäksi myös

Yoga Nidra- ja Hengitys -ohjaajaksi!

 

Kun aloitat kaikki koulutukset yhtä aikaa, saat yhden koulutuksen ilmaiseksi.

Lue lisää