Tietoisuusakatemian palvelut on tarkoitettu itsetuntemuksen syventämiseen ja antamaan inspiraatiota. Harjoitukset eivät ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä hoitoa. Jos sinulla on sairauksia, kipuja tai oireita neuvottele hoitavan tahon kanssa ennen harjoitusten aloittamista.

Uncategorized Aug 27, 2021
 

Chakrahengitys

Kokeile tätä chakroja tasapainottavaa harjoitusta, jos tunnet olosi väsyneeksi tai rauhattomaksi.

Haluatko oppia avaamaan ja tasapainottamaan chakroja? Tutustu Energia vapaaksi -chakrakurssiin tästä

Lue lisää...

Tasapaino

Uncategorized Apr 20, 2021

Kirjoittanut Heli Suutari

Toivoin aiemmin, että voisin saavuttaa kirkkauden, jossa ei olisi varjoja.

Myöhemmin olen hyväksynyt, ettei ihanuutta aamusta iltaan ja päivästä toiseen taida olla tarjolla ennen kuin viimeinen lamppu sammuu. Vai olisiko sittenkin? Ehkä olenkin käsittänyt koko ihanuuden aivan väärin. Eräs viisas ja oppinut ystäväni totesi, ettei varjoa voi olla ilman valoa. Kyse on tasapainosta, joten se vaatii molemmat vaakakupit saman painoisiksi. 

Myöhemmin olen yrittänyt oivaltaa, mitä se tarkoittaa, ettei negatiivisia tunteita ole olemassakaan. Me vain koemme jotkin tunteet huonoina ja toiset hyvinä. Ehkä jonain päivänä sekin on itsestään selvää.

 

Pysäkillä

Tällä hetkellä olen vapaaehtoisesti poistunut turvalliselta alueelta elämässäni, joten olen itse kerjännyt verta...

Lue lisää...

Ohjattu energiapuhdistus (Päiväkahvit live 7.4.2021)

Uncategorized Apr 07, 2021
 

Jos haluat oppia enemmän energiapuhdistuksesta, niin Tietoisuusakatemian kuukausijäsenyydestä löydät Energiapuhdistuskurssin.

Tutustu kuukausijäsenyyteen tästä.

 

Lue lisää...

Tunnetaidot ja asanaharjoitus

 

Innostuin Joogahaaste-ryhmän livessä puhumaan tunteiden sallimisesta ja kuinka asanaharjoituksen avulla on mahdollista kehittää kykyä tuntea ja sallia tunteita.

 

Tämä on niiiiiiin tärkeä aihe, että voisin puhua tästä koko päivän, jos tämä sinustakin pitäisi kaikkien tietää, niin jaa tämä video eteenpäin. Kiitos, kiitos, kiitos!

Lue lisää...

Ideat käytäntöön

chakrat tunnetaidot Mar 10, 2021
 

Päiväkahvit liven nauhoite 10.3.2021

Saatko usein hyvältä tuntuvia ideoita, mutta niiden käytäntöön tuominen ei vain meinaa onnistua? Sisäinen ääni tai tunne estää jostain syystä jatkamasta ajatusta pidemmälle. Kerroin päiväkahvilla kuinka ideat kulkevat chakrojen läpi ja kuinka chakrojen tukokset voivat estää ideoiden viemisen eteenpäin.

Energia vapaaksi -chakrakurssi on tarjouksessa 39€ (Norm. 129€) torstaihin 11.3.2021 saakka. Tutustu kurssiin tästä.

Lue lisää...

Puukko

Uncategorized Mar 06, 2021
 

Kirjoittanut Heli Suutari

Kasvoin luontoa arvostavassa perheessä. Vietimme aikaa metsissä retkeillen ja marjastaen sekä talvella hiihtäen. Retkillä kohokohtana oli eväiden syönti, mutta tulen teosta, tai monesta muustakaan jutusta, ei olisi tullut mitään ilman terävää puukkoa. 

Jostain syystä olen kantanut omilla reissuillani puukkoa aina mukana. Lapissa esittelin puukkoni paikalliselle ja hän naurahti: ”Sulla onkin ollut puukolle paljon käyttöä!” Terä oli kirkas ja koko kapistus käyttämättömän näköinen. Hävetti. Pitikin mennä esittämään, enhän minä mikään oikea luonnonkulkija ollut, kaupunkilaislikka. 

Kädentaitajia ihailen valtavasti. Tunnen muutamia todella taitavia, mutta en ole nähnyt heidän kasvuaan taitajiksi. Silmissäni he ovat aina olleet valtavan osaavia. Itse en...

Lue lisää...

Kuinka pidät yllä positiivista energiaa arjessa

 

Kerroin Tietoisuusakatemian webinaarissa yli 20 erilaista tapaa "hyvien vibojen" luomiseen ja säilyttämiseen arjessa.

Lue lisää...

Chakrat ja asanaharjoitus

jooga Feb 24, 2021
 

Mitä chakrat ovat, miten ne vaikuttavat meihin ja kuinka asanaharjoituksella voidaan avata chakroja.

Lue lisää...

Kuinka alitajuinen mieli toimii

mieli tunnetaidot Feb 22, 2021
 

Kaasulämmitys alkoi temppuilemaan ja näytti huolestuttavasti siltä, että joudutaan olemaan ilman lämmitystä sekä lämmintä vettä lähes 10 päivää. Mieli reagoi tähän välittömästi ja aloin miettimään miten ihmeessä päästään lock downin aikaan suihkuun. Välittömästi, kun tuli "uhka", että ei pääse pesulle aloin tuntea, että hiukset ovat aivan hirveän likaiset. Näin meidän alitajunta/mieli toimii. Kerroin videolla miten tämä sama toimintamekanismi vaikuuttaa esim. jos alamme laihduttaa.

Lue lisää...

Intuitio

Uncategorized Feb 11, 2021
 

Päiväkahvit livessä 10.2.2021 puhuttiin intuition vahvistumisesta ja sekä kuinka intuitiota voisi vahvistaa.

Lue lisää...
1 2 3
Close

50% Complete

Kaksi askelta vielä

Liittymällä Tietoisuusakatemia uutiskirjeen tilaajaksi saat sähköpostiisi viestin uusista postauksista sekä vinkkejä ja tarjouksia. 

Lämpimästi tervetuloa!