Tietoisuusakatemian jäsenyys

 Energiaa, iloa ja vapautta olla se, kuka todella olet!

Kokeile maksutta 7 päivän ajan

Jäsenyyden esittely

Katso alla olevalta videolta Tietoisuusakatemian jäsenyyden kurssien sekä harjoitusten esittely ja ohjeet jäsenyyden peruuttamiseen

 

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Tietoisuusakatemian jäsenyyteen

DISMISS MESSAGE

Liity Tietoisuusakatemian jäseneksi nyt

Liity nyt ja pääset tutustumaan Tietoisuusakatemian jäsenyyteen maksutta  7 vuorokauden ajan.

Kokeilujakson jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti ja jäsenyyden kuukausimaksu 18€ veloitetaan maksukortilta (voit maksaa pankki- tai luottokortilla).

Voit peruuttaa jäsenyyden helposti milloin tahansa kokeilujakson aikana tai myöhemmin. Jäsenyyden materiaalit ovat käytössäsi maksetun kuukauden loppuun saakka.

Kokeile maksutta 7vrk, jonka jälkeen kuukausimaksu vain 18€/kk

Tietoisuusakatemian jäsenyys

Tietoisuusakatemia-verkkovalmennus

Tunne-, energia- ja tietoisuustaitoja käytännönläheisesti ja ymmärrettävästi

Tietoisuusakatemia-verkkovalmennus tarjoaa erilaisia työkaluja tunteiden tuntemiseen sekä alitajuisten uskomusten ja stressin poistamiseen.

Tutustu verkkovalmennuksen sisältöön

Vapaa mieli -meditaatiokurssi

Haluaisitko olla enemmän läsnä perheelle, lapsille, ystäville ja erityisesti itsellesi? Jäätkö helposti murehtimaan menneitä tai huolehtimaan tulevaa?

Meditaatioharjoitusten vaikutuksia:

* Vähentää stressiä

* Opettaa mieltä olemaan läsnä tässä hetkessä.

* Auttaa tulemaan tietoiseksi toistuvista ajatuskuvioista, jotka laskevat mielialaa.

* Auttaa rentouttamaan kehon ja mielen jännityksiä.  

* Rauhoittaa ajatusvirtaa.

* Auttaa hyväksymään itsensä paremmin.

Tutustu kurssin sisältöön

Tietoisuus kehosta -joogakurssi

Tietoisuus kehosta -verkkokurssi ei ole pelkästään joogakurssi! 

Kun tulemme tietoiseksi tavasta käyttää kehoamme, se pysyy joustavana ja avoimena helpommin.

Tietoisuus kehosta -kurssi ohjaa:

tutkimaan kehoa ja mieltä

tunnistamaan kehon jännitykset  

tiedostamaan mahdolliset virheasennot

Tutustu kurssin sisältöön

Shindoa Tiinan kanssa

Kaipaatko arkeesi palauttavia hengähdyshetkiä ja leppoisampaa olemista? Haluatko harrastaa rentoutumista ja rauhoittumista?

Shindo-rentoutusvenyttelytunneilta saat harjoituksia lempeistä, hoitavista meridiaanivenytyksistä ja syvästi palauttavia meditaatio- ja rentoutusharjoitteita.

Shindo on japanilainen rentoutusmenetelmä, jonka hengitys- ja rentousharjoitukset ja venytykset hoitavat kehon

energiakanavia ja rauhoittavat

hermostoa.

Tutustu kurssin sisältöön

"Olen opiskellut ja käynyt vuosien varrella monenlaisia kehollisia menetelmiä ja -terapioita. Tietoisuusakatemian Verkkokurssi on ensimmäinen joka on auttanut oikeasti tuntemaan omia tunteitani ja sallimaan myös muiden tunteita. Johanna on tehnyt tunnetyöskentelystä käytännöllistä ja monisyisetkin tunteet palautetaan kehoon ja ovat lopulta hyvin yksinkertaisia! Johannan omaan kokemukseen perustuva opetus on luonut minussa luottamusta siihen, että minäkin voin opetella sietämään vaikeita tunteita. Olen aika lyhyessä ajassa tullut sinuiksi hyvin varhaisten tunnekokemusten kanssa sekä puhdistanut mieleni rakennelmista edellisten ihmissuhteiden taakkaa. Tunteet tulee ja menee, en jää jumiin. Parisuhteeseen ja muihin ihmissuhteisiin liittyvät pelot ovat alkaneet helpottua ja tuntuu kuin jonkinlaiset "mustat lasit" olisi lähteneet silmiltä."

Hanna

"Valitsin tämän kurssin, koska luotan Johannan ammattitaitoon ja hänen ohjaus on maanläheistä, rakastavaa, myötäelävää ja eteenpäin ohjaavaa. Kurssin aikana tunteiden tunteminen ja tunnistaminen on tullut helpommaksi, olen vapautuneempi, ja ihmiset huomauttelevat että säteilen ja hehkun. Varmaan se on sitä kun tuntee paremmin itseään."

Ninni-Riikka

"Spontaania palautetta ja kiitosta, tietoisuustaitoja voikun voikin oppia myös ns. toivoton tapaus :-D Monta kertaa olen viime aikoina arjessa yht'äkkiä hoksannut kykeneväni toimimaan tilanteissa, joissa aiemmin olisi täytynyt vetäytyä. Esim. Esiintymistilanteissa sydän alkaa pompottamaan rajusti, nyt pystyn tarkkailemaan kehoa ja pahimmat jännitysoireet häviävät ja olen pystynyt ylpeänä asiastani esittämään ajatuksiani isommallekin porukalle. Ihanaa, jotenkin aina on ollut jonkinlainen tarve ilmaista itseään, mutta koska jännitysoireet ovat olleet sietämättömiä, on ollut pakko vältellä tilaisuuksia, olla hiljaa, vastata vain yhdellä sanalla.Pystyn nyt myös ihan eri tavalla puhumaan ihmisten kanssa vaikeista asioista. Asioista, jotka nostavat minussa tai vastapuolessa suuria tunteita. On jopa halu tutkailla asiaa vastapuolen kanssa, olenko ymmärtänyt oikein ja mitä vastapuoli tilanteessa näkee ja kokee. Ja sallin itselleni vaikkapa vihan tunteen, aiemmin painoin tällaisen tunteen pois, hyväksyntää kai sillä haen, tässä edelleen työstettävää. Nyt tuntuu ihan hassulta, miten nopeasti jokin raivokas tunne voi yhtäkkiä vaan hävitä. Tänään minulla oli tilanne, jossa kuulin itsestäni valheellista tietoa, kun mahdollisuus oli, kysäisin mieleltä, mitä tuntemuksia tästä nousee. Noh, suoraa huutoa, koko keho jännittyy, nyrkit lyö, itkua, surua, voimattomuutta epäreiluuden kokemuksesta. Yhtäkkiä keho vaan päästi näistä irti, hymyilin ja pystyin ottamaan yhteyttä ihmiseen, joka tietoa kuulemani mukaan oli levittänyt. Jotenkin oli aivan uudenlainen sisäinen rauha ja aito kiinnostus siihen miten toinen näkee ja kokee tilanteen. Toisaalta toin oman kokemukseni esille anteeksipyytelemättä. Wau, aivan liikutun, tämä on niin eri laatuista kommunikaatiota mihin ikinä olen kyennyt. Ja miten toisen ihmisen kanssa vaikeassa tilanteessa suorastaan pystyy rakentamaan uutta tai ei ainakaan tuhoa mitään, molemmille jää matto jalkojen alle tulevaa varten. On monia muitakin esimerkkejä... Ihan pieniä kokemuksia arjessa... Ja mikä keveys, kun mieli on hetkittäin aivan hipihiljaa 😊Paljon on vielä tutkailtavaa toki, mutta ihana tehdä matkaa ja nyt jopa ajoittain nauttia keskeneräisyydestä, ei kaiken tarvitse olla niin viimeisen päälle. Lämmin kiitos sinulle❤ Sinun löytämisesi on selkeästi yksi tärkeä käännekohta elämässäni❤ "

Terhi

"Paras palaute tähänastisesta matkasta on, kun toinen lapsista sanoi, että äiti sie et enää hermostu niin helposti. "

Tiina

"Olen tyytyväinen, että olen mukana valmennusryhmässäsi! Osaat puhua eri aihealueista aidosti ja elämänmakuisesti. Ikinä en löytäisi noita ”polkuja” ja kysymyksiä pohdittavaksi omin päin. "

Kaija

"Olen kuunnellut tallenteita, tehnyt niiden mukaan. Ja tuntenut kehossani tapahtuvan jotain. Tuntenut tunteita kehossani. Ikäviä asioita ajatellessa: tuntemuksia. En tunne ärtymystä syyttä, niinkuin joskus ennen. Tunnistan että minun kehossani tapahtuu jotain ja kuuntelen, tunnen ne kiireettömästi.Ensimmäisen kerran elämässäni ajattelin, että minä olen ansainnut onnea, siinä missä joku muukin. Se tuntui hyvältä😊."

Eevaliisa
 

Liity Tietoisuusakatemian jäseneksi

Liity nyt ja pääset tutustumaan Tietoisuusakatemian jäsenyyteen maksutta 7 vuorokauden ajan. Kokeilujakson jälkeen jäsenyys jatkuu automaattisesti ja jäsenyyden kuukausimaksu 18€ veloitetaan maksukortilta (voit maksaa pankki- tai luottokortilla). Ei minimi sitoutumisaikaa, voit peruuttaa jäsenyyden helposti missä tahansa vaiheessa.

Aloita 7 päivän maksuton kokeilu

Usein kysyttyä

Jos sinua mietityttää jokin asia mihin et löydä vastausta tältä sivulta, niin lähetä viestiä [email protected] Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Saat käyttöösi erilaisia kursseja esimerkiksi Tietoisuus kehosta -joogakurssi, Shindoa Tiinan kanssa ja Vapaa mieli -meditaatiokurssi. Lisäksi useampia lyhytkursseja ja tietoisuusharjoituksia.

Materiaalit ovat käytössäsi niin pitkään kuin jatkat jäsenyyttä. Voit peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa ja materiaalit ovat käytössäsi maksetun kauden loppuun saakka.

Peruuttaaksesi jäsenyyden, kirjaudu sivustolle osoitteessa www.tietoisuusakatemia.com/kirjasto. Ylälaidassa valikon oikealla puolella on kasvokuva ja sitä klikkaamalla pääset asetukset-valikkoon, josta voit peruuttaa jäsenyyden. Käyttöoikeus jatkuu maksetun kuukauden loppuun saakka.

Voit katsoa ohjeet tältä videolta: Kuukausijäsenyyden peruuttaminen

Löydät kaikki jäsenyyteen kuuluvat kurssit ja materiaalit osoitteesta www.tietoisuusakatemia.com/login. Voit myös ladata maksuttoman Kajabi -sovelluksen, josta löydät kaikki kurssit.

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi salasanan sivustolle. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi, jonka annoit ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssit ja harjoitukset ovat pääsääntöisesti video- tai audiotallenteinta. Jotkut kurssit sisältävät myös ohjeita PDF-tiedostona. PDF-tiedostot voit ladata itsellesi.

Voit käydä kursseja sekä harjoituksia omassa tahdissa läpi.

Liity Tietoisuusakatemian jäseneksi

Kokeile maksutta 7 päivän ajan. Jäsenyys jatkuu automaattisesti kokeilujakson jälkeen 18€/kk. Voit peruuttaa jäsenyyden kokeilujakson aikana, jolloin sinulta ei veloiteta mitään.

Aloita maksuton kokeilu
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.