Osamaksu 6 erässä 125€/kk

Maksutietosi tallennetaan suojattuun palvelimeen tulevia ostoksia varten

 

Käyttö- ja sopimusehdot

Nämä käyttöehdot koskevat www.tietoisuusakatemia.com sivustoa ja sivuston tuottamaa kaikkea sisältöä ja palveluja. Käyttämällä sivustoa, lataamalla sivustolta materiaalia, ostamalla verkkokursseja, e-kirjoja, palveluja tai valmennusta (jatkossa kurssit, palvelut, valmennukset) hyväksyt automaattisesti nämä käyttöehdot, tietosuojaehdot sekä erilliset sopimusehdot.

Yleistä

Tietoisuusakatemia noudattaa Suomen verkko- ja kuluttujakaupassa säädettyjä lakeja ja asetuksia. Tätä sopimusehtoa sovelletaan kuluttajan, yrityksen tai yhteisön (jäljempänä ”asiakas”) ja Tietoisuusakatemian (jäljempänä ”yritys”) välisessä kaupankäynnissä. Yritys myy valmistamiaan digitaalisia tuotteita (mm. verkkokurssit ja e-kirjat), tarjoaa palveluja kuten henkilökohtaista valmennusta sekä suosittelee muiden yritysten ja yrittäjien tuotteita (digitaalisia ja ei-digitaalisia).

Käyttöehdot

Tietoisuusakatemia omistaa kaiken sisällön tietoisuusakatemian sivuilla. Saat kursseihin, tuotteisin, valmennuksiin ja palveluihin rajatun käyttöoikeuden.

Et saa jakaa käyttäjätiliä, käyttäjätunnusta ja/tai salasanaa tai muuten suljettua sisältöä millään tavalla eikä sitä saa julkaista missään muualla ilman erillistä lupaa

Jos lähetät sivustolle omaa sisältöäsi, kuten kuvia, tekstejä, video- tai äänitiedostoja, niiden kaikki oikeudet säilyvät edelleen sinulla mutta myönnät niihin käyttöoikeuden myös Tietoisuusakatemialle. Materiaalia voidaan käyttää markkinointitarkoitukseen.

Sivustoille tai palveluihin ei saa lähettää sopimatonta sisältöä ja vastaat omasta sisällöstäsi.

Joissakin tapauksissa tuotteilla ja palveluilla ei ole peruuttamisoikeutta.

Pidätämme kaikki oikeudet sivustolla ja niiden sisältämissä tuotteissa ja palveluissa julkaistavaan aineistoon.

Sivustoilla olevaa materiaalia saa selata, lukea ja ilmaista materiaalia saa ladata omalle koneelle ja tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Aineistoa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen tai oman yrityksen käyttöön. Yrittäjä ei saa käyttää materiaaleja asiakkaiden palvelujen tuottamiseen tai parantamiseen. Jäljennöksiä ja osaa niistä ei saa myydä, antaa, jakaa tai luovuttaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivustoihin ilman erillistä lupaa.

Tuotteiden ja palvelujen toimitus

Digitaaliset tuotteet toimitetaan asiakkaalle sinä päivänä, kun kurssin on ilmoitettu alkavan.

Hinta

Tuotteiden hinnat voivat vaihdella ja asiakkaille voidaan tarjota alennuskuponkeja. Verkkokaupassa näkyvä hinta on se, jonka asiakas maksaa kurssista jollei hänellä ole alennuskuponkia. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen.

Maksaminen

Maksu tapahtuu pääsääntöisesti ennen tuotteen tai palvelun luovuttamista joko pankki- tai luottokortilla tai erikseen sovitusti laskulla.

Joissakin tuotteissa on osamaksu mahdollisuus. Osamaksulla sovitut erät veloitetaan suoraan pankki- tai luottokortilta kuukauden välein. Huomoithan, että osamaksua ei ole mahdollista lopettaa enää, kun digitaalinen tuote on alettu toimittaa tai kun peruutusaika on umpeutunut. 

Sopimusehtojen muuttaminen

Tietoisuusakatemia pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja.

Asiakaspalautus ja reklamaatio

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukaiset ehdot peruuttaa kauppa. HUOMIOITHAN, että digitaalista tuotetta ei ole oikeutta peruuttaa enää sen jälkeen, kun yritys on aloittanut sen toimittamisen. https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Reklamaatiot tuotteista ja palveluista tulee lähettää viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 3 kuukauden kuluttuessa yritykselle info(at)tietoisuusakatemia.com. Yritys käsittelee reklamaatiot viikon kuluessa saapumisesta.

Vastuuvapauslauseke

Asiakas on täysin vastuussa materiaalien käytöstä. Yritys ei voi ottaa vastuuta miten ostamiaan kurssimateriaaleja asiakas käyttää. Jos asiakkaalla on sairauksia tai vaivoja, niin ennen kursseja kannattaa olla yhteydessä omaan lääkäriin ja varmistaa harjoitusten soveltuvuus. Tietoisuusakatemia ei suosittele kursseille osallistumista, jos asiakkaalla on mielenterveydellisiä ongelmia.

Kurssit ja palvelut on tarkoitettu kehittämään itsetuntemusta ei korvaamaan lääketieteellistä hoitoa tai apua.

Riita-asioiden käsittely

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (http://www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (http://www.kuluttajaneuvonta.fi).

Lisätietoja:
Vaihtoehtoista kuluttajariitojen ratkaisua koskeva direktiivi (pdf)

Käyttö- ja sopimusehdot sekä tietosuoja- ja rekisteriseloste

Kassa on poistettu käytöstä esikatselun aikana

 

 

Tili on jo olemassa tähän sähköpostiosoitteeseen. Oletko sinä tässä?

Kirjaudu sisään

Meditaatio-, Hengitys- ja Yoga Nidra -ohjaajakoulutukset

Koulutuksissa saat:

✔️ Laajat verkkomateriaalit. Koulutukset ovat neljä osaisia ja jokaiseen osioon liittyy nauhoitettu luento ja runsaasti ohjattuja harjoituksia.

✔️ Valmiita pohjia ohjaamisen suunnittelun tueksi. Voit varioida pohjien teksejä helposti ja muuttaa lauseita omaan suuhun sopivaksi, näin löydät vähitellen oman äänesi ja tapasi ohjaajana.

✔️ Ladata koulutuksen kirjalliset materiaalit (PDF) itsellesi.

✔️ Osallistumistodistukset koulutuksista, kun olet käynyt materiaalit läpi.

✔️ Halutessasi nimesi ja yhteystietosi Tietoisuusakatemian ohjaajien listaan.

✔️ Kaikki materiaalit käyttöösi vuodeksi, joten ehdit varmasti hyvin käydä koulutuksen läpi.

 

🎉 Tule mukaan oppimaan ja ohjaamaan rentoutumisen taidetta! 🎉