Energia vapaaksi -chakrakurssi

Saat:

☑️ Laajan nettikurssin, jossa teoriaa chakroista ja erilaisia chakroja avaavia sekä aktivoivia harjoituksia (esim. joogaa, meditaatiota, hengitys- ja tietoisuusharjoituksia)

☑️ Seitsemän osaisen Energia vapaaksi -tehostartin

☑️ Energiapuhdistuskurssin, jossa saat selkeät ohjeet oman ja perheen energian puhdistamiseen

☑️ 7 päivän rahat takaisin -takuun

☑️ Materiaalit käyttöösi vuodeksi ostohetkestä, joten ehdit rauhassa käydä kurssin laajat materiaalit läpi

Palautteita kurssista:

Haasteitani ennen kurssia olivat työuupumus ja masennus. Halusin tietää mitkä voisi olla perimmäiset syyt näihin edellä mainittuihin ja työstää. Olen tyytyväinen kurssin sisältöön! Erityisesti pidin siitä, että oli useita vaihtoehtoja, miten työstää chakroja. Kurssin aikana opin pysähtymään oman itsensä äärelle, on ajoittain edelleen hankalaa. Olet ihana, sinun naurusi saa aina niin hyvälle tuulelle! Kerrot asioista selkeästi ja ymmärrettävästi.

Jonna

Ajatukset (varsinkin negatiiviset) junnasivat paikallaan ja oli vaikea saada mitään aikaiseksi. Ideoita tekemisiin oli, mutta sille tasolle ne jäivät. Oli paljon erimielisyyksiä ja kohtaamattomuutta miehen kanssa. Lisäksi mieltä painoi ja painaa edelleen pojan masennus (erittäin lahjakas poika). Tuntui, ettei ole ketään kenelle kunnolla uskaltaisi "purkautua" olotilastaan ja kuka oikeasti ymmärtäisi. Niin kauan kuin muistan, olen tuntenut huonommuutta ja pienentänyt itseäni. Nyt on ollut aikaa mietiskellä/olla itsensä kanssa, koska olen ollut jo pitkään lomautettuna. Työssäni koen joukkoon kuulumattomuutta. Sinänsä koen, että työ on mukavaa, mutta jokin mättää (tasa-arvoisuus ei esim. kaikkien kohdalla toteudu). Kurssilla oli hyvää kaikki harjoitukset! Opin kurssin aikana maadoittumaan, olin ollut niin "päässä kulkija" ja jäin todella helposti mielen syövereihin. Kävin ennen kurssia elämäni ensimmäisen kerran energiahoidossa. Uskon, että se sysäsi eteenpäin ymmärtämään mitä kurssin asiat tarkoittaa. Kiitos käytännönläheistä työstäsi/opastuksestasi.

Nimetön

Energioiden puhdistus on auttanut löytämään enemmän itsensä! Kukaan ei ole näin "selko" kielellä opettanut asiaa. Kokonaisuus oli💞, jolla opettelen löytämään sen olennaisen. Kurssin jälkeen olen oppinut olemaan läsnä nyt hetkessä. Kurssin tuoma muutos elämässäni on, että työskentelen enemmän itseni kanssa💞 Kiitos, että Olet❤ .

Nimetön

Osallistuin kurssille, koska minulla on nuoruusajan traumoja, jotka ovat vaikuttaneet elämääni pitkälle aikuisikään. Toivoin saavani apua traumojen ja ikävien ohjelmointien purkamiseen. Pidin kurssista todella paljon. Osaan nyt yhdistää kokemani traumat ja ohjelmoinnit eri chakroihin ja eri ikävaiheisiini. Opin, että en voi korjata ongelmiani pelkästään ajattelemalla, sillä itse ajattelu ja pakkomielteiset ajatukseni ovat yksi isoimmista ongelmistani. :D Silti olen aina uskotellut itselleni, että pähkäilemällä pääni puhki saan joskus ongelmani korjattua.. ikävä kyllä siitä on vain tullut entistä pahempi olo. Kurssin jälkeen asiat tuntuvat nyt paljon yksinkertaisemmilta. Tiedän nyt, että voin kehon harjoituksia tekemällä ja tunteita tuntemalla purkaa ohjelmointejani ja pelkojani. Kiitos Johanna kaikesta. Olet vaikuttanut elämääni todella paljon. Tuot niin paljon iloa ja apua meille kaikille. Olen saanut enemmän uskoa ja voimaa itseeni. Kaikki on valoa. :)

Laura

Minut sai kurssille monien vuosien vaikeat elämäntapahtumat, jotka jäivät jumeiksi kehooni. Halusin puhdistaa näitä tukoksia ja muuttaa uskomuksiani voidakseni olla se, kuka oikeasti olen ja uskaltaa toteuttaa itseäni sydäntä kuunnellen. Olen täysin tyytyväinen, kurssilta sai käytännönläheistä ja uutta tietoa chakroista ja konkreettisia harjoituksia. Livelähetykset ja nauhoitteet olivat myös hyviä, sekä se, että kurssialusta on vielä jälkeenpäinkin käytössä. Sitoutuminen on tärkeää. Uskon, että sisäinen työ muuttaa lopulta myös ulkoista elämää. Tietoisuuteen on noussut kohdattavia asioita. Kiitos tärkeästä työstä mitä teet ja jaat tietoisuus- ja tunnetyöskentelyn saralla.

Nimetön

Mitä toivoin kurssilta? Stressiä vähemmäksi, oman kehon kuuntelun taitoa jne. Olen todella tyytyväinen. Paljon tuli uutta tietoa chakroista. Hyvät asanat chakrojen avaamiseen. Energianpuhdistuksesta on tullut jo päivittäinen tapa. Kurssi innosti minut mukaan Unelmat todeksi -kurssille. Kiitos, teet arvokasta työtä!

Mervi

Työskentelin jo omien tunteiden ja lapsuudessa opittujen mallien muuttamiseksi. Omanarvontunne, alistuminen jne. Toivoin löytäväni paremmin piilottelevat tunteet, jotka ovat jarrutelleet ja ohjanneet elämääni. Olen todella kiitollinen kurssista. Kurssin sisältö oli monipuolinen ja siitä riittää pitkäksi aikaa ihmeteltävää. Energiapuhdistukset ja chakrahengitykset ovat päivittäin käytössä. Jalkapohjien venytykset otin käyttöön "tiskausajalla". Pallon vakiopaikka on nyt tiskialtaan vieressä. Parasta on kuitenkin hyvin lyhyellä ajalla tapahtuneet muutokset omien tunteiden kokemisessa ja positiiviset vaikutukset lähimmäisissä. Opin huomaamaan nopeammin omat tunteeni myös arjen keskellä. Kurssi lisäsi toivoa muutokseen. Tunne tunteelta eteenpäin, kohti tasapainoa. Kiitos kun olet❤

Liisa

Toivoin kurssilta lisää työkaluja chakrojen kanssa työskentelyyn. Harjoitukset olivat monipuoliset ja hyvin sovellettavat. Energiapuhdistus! Tuli paljon oivalluksia ja uusia asioita etenkin webinaareista. Niitä on tullut kuunneltua useampaan kertaan. Ymmärrän energioiden merkityksen entistä paremmin ja teen puhdistusta säännöllisesti. Sinulla on aivan valtavasti osaamista ja taito kertoa asioista ymmärrettävästi. Kiitos kun jaat osaamistasi, arvostan todella paljon 🙏 ❤

Miia

Kehon tuntemusten kuuntelu ja niissä pysyminen oli haastavaa. Tähän toivoin ratkaisua. Plus kehon kiputiloihin. Erityisen hyvää oli idea joogan integroimisesta arkeen pieninä paloina ja tinkimätön tietoisuuden yhdistäminen joogaan. Myös asanaohjaus oli erinomaista ja tarkkaa. Opin joogan viemisen arkeen. Tunteen virtauttaminen kehossa oli myös erittäin hyvää oppia. Kurssi on tuonut levollisuutta tunteiden kanssa, keinoja kehon kiputilojen kanssa toimimiseen. Kiitos, olet erittäin hyvä opettamaan rennolla otteella ja useat kiteytymät ovat kuin minun ajatuksiani mutta ne kuin 2.0 selkeydellä. Kiitos hyvin paljon kaikesta!

Nimetön

Chakrat olivat minulle ennestään tuttuja, mutta chakrojen ja joogan yhdistäminen kiehtoi minua. Pidän harjoituksia erityisen hyvinä. Erityisen iloinen olen energiapuhdistuksista. Kurssin jälkeen tunne olevani rauhallisempi ja tunnen oloni tasapainoisemmaksi. Lämpimät kiitokset!

Tiina

Chakrat olivat minulle ennestään tuttuja, mutta chakrojen ja joogan yhdistäminen kiehtoi minua. Pidän harjoituksia erityisen hyvinä. Erityisen iloinen olen energiapuhdistuksista. Kurssin jälkeen tunne olevani rauhallisempi ja tunnen oloni tasapainoisemmaksi. Lämpimät kiitokset!

Tiina

Minulla on ollut pelkoja eteenpäin menemisestä ja luovuuteni on tukossa. Olen vähän huono tekemään juttuja itsenäisesti, joten tykkäsin käytännöllisistä vinkeistä, millä eri keinoilla voi eri chakroja tasapainottaa. Olet ihana (aforismigeneraattori). ;D Kiitos!

Nimetön

Toivoin kurssilta tukea tiedostamattomien tunteiden ja kehon tuntemusten kanssa työskentelyyn. Olin tyytyväinen kurssin laajuuteen. Kurssin aikana tieto siitä, että kehossani on valtava viisaus, syveni. On myös helpompi mennä tilanteisiin, kun ensin tekee energiapuhdistuksen. Enkä enää pelkää tunteita. Kiitos paljon upeasta työstäsi. Tapasi kertoa asioista iskee minulle loistavasti 😊

Katja

Tulin kurssille, koska halusin tietää enemmin chakroista ja miten ne vaikuttavat mieleen ja fysiikkaan. Kurssi oli enemmän kuin olisin ikinä osannut toivoa. Minulle avautui kokonaan uusi maailma. Ohjeet olivat tarkkoja ja järkeenkäypiä. Sain apuja moneen asiaan. Minulla on nyt työkalut kohdata tunteeni ja olen henkisesti vahvempi. Johanna, olet aivan ihana kurssien vetäjä. Olet rento, iloinen ja ihmisläheinen. Tiedän että osallistun vielä monelle kurssillesi.

Outi

Olen hyvin tyytyväinen kurssiin. Joka päiväiseen käyttöön tuli energiapuhdistukset joista on ollut apua. Tykkään erityisesti kurssin energia- ja chkrojenpuhdistuksesta, joihin kurssilla on helpot ja selkeet ohjeet. Olen huomannut, että kurssin jälkeen mulla on selkeästi paremmat energiatasot (positiiviset ja hyvä). Olen suositellut kurssejasi ystävilleni ja tulen jatkossakin suosittelemaan. Paljon kiitos näistä kursseista! Oot tosi selkee ja opit menee hyvin perille. Selität asiat hyvin selkeesti paksupäisempikin ymmärtää😀.

Aila

€36,00 EUR

Käyttö- ja sopimusehdot

Nämä käyttöehdot koskevat www.tietoisuusakatemia.com sivustoa ja sivuston tuottamaa kaikkea sisältöä ja palveluja. Käyttämällä sivustoa, lataamalla sivustolta materiaalia, ostamalla verkkokursseja, e-kirjoja, palveluja tai valmennusta (jatkossa kurssit, palvelut, valmennukset) hyväksyt automaattisesti nämä käyttöehdot, tietosuojaehdot sekä erilliset sopimusehdot.

Yleistä

Tietoisuusakatemia noudattaa Suomen verkko- ja kuluttujakaupassa säädettyjä lakeja ja asetuksia. Tätä sopimusehtoa sovelletaan kuluttajan, yrityksen tai yhteisön (jäljempänä ”asiakas”) ja Tietoisuusakatemian (jäljempänä ”yritys”) välisessä kaupankäynnissä. Yritys myy valmistamiaan digitaalisia tuotteita (mm. verkkokurssit ja e-kirjat), tarjoaa palveluja kuten henkilökohtaista valmennusta sekä suosittelee muiden yritysten ja yrittäjien tuotteita (digitaalisia ja ei-digitaalisia).

Käyttöehdot

Tietoisuusakatemia omistaa kaiken sisällön tietoisuusakatemian sivuilla. Saat kursseihin, tuotteisin, valmennuksiin ja palveluihin rajatun käyttöoikeuden.

Et saa jakaa käyttäjätiliä, käyttäjätunnusta ja/tai salasanaa tai muuten suljettua sisältöä millään tavalla eikä sitä saa julkaista missään muualla ilman erillistä lupaa

Jos lähetät sivustolle omaa sisältöäsi, kuten kuvia, tekstejä, video- tai äänitiedostoja, niiden kaikki oikeudet säilyvät edelleen sinulla mutta myönnät niihin käyttöoikeuden myös Tietoisuusakatemialle. Materiaalia voidaan käyttää markkinointitarkoitukseen.

Sivustoille tai palveluihin ei saa lähettää sopimatonta sisältöä ja vastaat omasta sisällöstäsi.

Joissakin tapauksissa tuotteilla ja palveluilla ei ole peruuttamisoikeutta.

Pidätämme kaikki oikeudet sivustolla ja niiden sisältämissä tuotteissa ja palveluissa julkaistavaan aineistoon.

Sivustoilla olevaa materiaalia saa selata, lukea ja ilmaista materiaalia saa ladata omalle koneelle ja tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Aineistoa saa käyttää ainoastaan henkilökohtaiseen tai oman yrityksen käyttöön. Yrittäjä ei saa käyttää materiaaleja asiakkaiden palvelujen tuottamiseen tai parantamiseen. Jäljennöksiä ja osaa niistä ei saa myydä, antaa, jakaa tai luovuttaa sähköisesti tai paperikopioina kaupallisessa tarkoituksessa eikä muuttaa tai liittää muuhun aineistoon tai muihin www-sivustoihin ilman erillistä lupaa.

Tuotteiden ja palvelujen toimitus

Digitaaliset tuotteet toimitetaan asiakkaalle sinä päivänä, kun kurssin on ilmoitettu alkavan.

Hinta

Tuotteiden hinnat voivat vaihdella ja asiakkaille voidaan tarjota alennuskuponkeja. Verkkokaupassa näkyvä hinta on se, jonka asiakas maksaa kurssista jollei hänellä ole alennuskuponkia. Alennuksia ei voida myöntää jälkikäteen.

Maksaminen

Maksu tapahtuu pääsääntöisesti ennen tuotteen tai palvelun luovuttamista joko pankki- tai luottokortilla tai erikseen sovitusti laskulla.

Kuukausijäsenyyden voi perua milloin tahansa ja tuotteiden käyttöoikeus päättyy maksetun kuukauden lopussa.

Joissakin tuotteissa on osamaksu mahdollisuus. Osamaksulla sovitut erät veloitetaan suoraan pankki- tai luottokortilta kuukauden välein. Huomoithan, että osamaksua ei ole mahdollista lopettaa enää, kun digitaalinen tuote on alettu toimittaa tai kun peruutusaika on umpeutunut. 

Sopimusehtojen muuttaminen

Tietoisuusakatemia pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja.

Asiakaspalautus ja reklamaatio

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain mukaiset ehdot peruuttaa kauppa. HUOMIOITHAN, että digitaalista tuotetta ei ole oikeutta peruuttaa enää sen jälkeen, kun yritys on aloittanut sen toimittamisen (ellei toisin mainita tuotteen kohdalla). https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Reklamaatiot tuotteista ja palveluista tulee lähettää viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 3 kuukauden kuluttuessa yritykselle info(at)tietoisuusakatemia.com. Yritys käsittelee reklamaatiot viikon kuluessa saapumisesta.

Vastuuvapauslauseke

Asiakas on täysin vastuussa materiaalien käytöstä. Yritys ei voi ottaa vastuuta miten ostamiaan kurssimateriaaleja asiakas käyttää. Jos asiakkaalla on sairauksia tai vaivoja, niin ennen kursseja kannattaa olla yhteydessä omaan lääkäriin ja varmistaa harjoitusten soveltuvuus. 

Kurssit ja palvelut on tarkoitettu kehittämään itsetuntemusta ei korvaamaan lääketieteellistä hoitoa tai apua.

Riita-asioiden käsittely

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (http://www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (http://www.kuluttajaneuvonta.fi).

Lisätietoja:
Vaihtoehtoista kuluttajariitojen ratkaisua koskeva direktiivi (pdf)

Käyttö- ja sopimusehdot sekä tietosuoja- ja rekisteriseloste