Tietoisuusakatemia -verkkovalmennus

Tunne-, tietoisuus- ja energiatyöskentely osaksi elämää

Haluatko olla energisempi, vapaa jännityksistä, hyväksyä itsesi ja elää juuri sinun näköistä elämää?

Tuntuuko sinusta, että jokin asia estää sinua olemasta täysin onnellinen? Et löydä tarkoitusta elämälle ja tuntuu, että tuhlaat aikaasi arjen pyörittämiseen sen sijaan, että toteuttaisit unelmiasi ja haaveitasi?

Tietoisuusakatemia-verkkovalmennuksen tarkoitus on:

* Inspiroida osallistujat kohentamaan elämäänsä ja kohtamaan se rohkeasti.

* Rakentamaan todellinen itsetunto, joka on seurausta itsensä tuntemisesta.

* Tulemaan tietoiseksi tunteiden vaikutuksista. Emme enää ole tunteiden vietävänä, jolloin voimme valita toimia myös eri tavoilla kuin ennen.  

* Auttaa pääsemään eroon jännityksistä, jotka kuluttavat energiaa.

* Hyväksymään ja rakastamaan itseä.

Liity Tietoisuusakatemian jäseneksi

Tietoisuuusakatemia-verkkovalmennuksen sisältö ja teemat:

Verkkovalmennus sisältää kaksitoista luentonauhoitetta sekä kaksitoista erilaista harjoitusta.

Itsetunto

Mitä on todellinen itsetunto? Kuinka löytää aikaa löytää itsensä?

Itsensä hyväksyminen

Kuinka oppia kuuntelemaan, kunnioittamaan ja rakastamaan omaa kehoa.

Hellittäminen

Yritämmekö turhaan kontrolloida elämää? Miten päästä irti liiasta kontrollista ja oppia luottamaan siihen, että elämä kannattelee.

Alitajuinen stressi

Elämme jatkuvassa alitajuisessa stressissä. Alitajuisen stressin tiedostaminen ja purkaminen antaa lisää energiaa ja jaksamista.

Alitajuisen mielen puhdistaminen

Alitajunta ohjaa toimintaamme jatkuvasti. Erilaiset uskomukset ja pelot ohjaavat toimintaamme ja estävät ottamasta koko potentiaalimme käyttöön. Poistamalla alitajunnan esteet olemme vapaita valitsemaan uudella tavalla.

Tunteiden tunteminen

Emme pelkää mitään muuta kuin tunteita. Tunteiden välttely kuluttaa valtavan määrän energiaa. Tunnemme myös paljon enemmän muiden tunteita kuin ehkä huomaammekaan. Tunteiden salliminen tuo todellisen vapauden.

Energia

Olemme kaikki saman energian ilmentymiä. Voimme vaikuttaa tuohon energiaan tietoisesti.

Energian muuntaminen

Mielessä olevat pelot sekä esteet vaikuttavat energiatasoomme Pystymme muuntamaan ja puhdistamaan nuo esteet, jolloin energia virtaa vapaasti ja olemme enemmän läsnä sekä energisiä.

Muiden auttaminen

Olemme kaikki samaa energiaa, joten voimme auttaa myös muita heidän omalla polullaan. Energian puhdistamisen esteistä voi tehdä myös muille. 

Johanna Remes-Koponen

Johannalla on yli 20 vuoden kokemus joogasta, meditaatiosta sekä tunne- ja tietoisuustyöskentelystä.

Kurssin kaikki materiaali pohjautuu vahvaan kokemukseen ja toimiviin harjoitteisiin.

"Löysin Johannan verkkovalmennukset kolmisen kuukautta sitten, ja ne ovat jo tässä ajassa mullistaneet elämäni. Olen ollut henkisen kasvun polulla melkein 20 vuotta, opiskellut psykoterapiaa ja useita muita menetelmiä, käynyt työpajoissa ja seurannut monia hyviä opettajia. Iskulause “Tunne tunteesi” on ollut minulle tuttu niin kauan kuin muistan, mutta vasta Johannan kursseilla olen oikeasti ymmärtänyt mitä se tarkoittaa, ja ennen kaikkea miten se tehdään. Johanna on ensimmäinen kohtaamani opettaja joka antaa käytännölliset työkalut tunteidensa tuntemiseen ja tunteiden tuolla puolen olevan rauhan kokemiseen ja siitä käsin elämiseen. Johannan opastuksella olen viimein oikeasti alkanut hyväksyä itseni ja rakastaa itseäni. Olen äärettömän kiitollinen naista työkaluista ja lämpimästä ja rakastavasta ohjauksesta joka on mahdollistanut tämän muutoksen. Jos tämä työ resonoi, ala epäröi – et voisi olla paremmissa käsissä! Tuhannet kiitokset Johanna!!!"

Maria

"Olen opiskellut ja käynyt vuosien varrella monenlaisia kehollisia menetelmiä ja -terapioita. Tietoisuusakatemian Verkkokurssi on ensimmäinen joka on auttanut oikeasti tuntemaan omia tunteitani ja sallimaan myös muiden tunteita. Johanna on tehnyt tunnetyöskentelystä käytännöllistä ja monisyisetkin tunteet palautetaan kehoon ja ovat lopulta hyvin yksinkertaisia! Johannan omaan kokemukseen perustuva opetus on luonut minussa luottamusta siihen, että minäkin voin opetella sietämään vaikeita tunteita. Olen aika lyhyessä ajassa tullut sinuiksi hyvin varhaisten tunnekokemusten kanssa sekä puhdistanut mieleni rakennelmista edellisten ihmissuhteiden taakkaa. Tunteet tulee ja menee, en jää jumiin. Parisuhteeseen ja muihin ihmissuhteisiin liittyvät pelot ovat alkaneet helpottua ja tuntuu kuin jonkinlaiset "mustat lasit" olisi lähteneet silmiltä."

Hanna

"Valitsin tämän kurssin, koska luotan Johannan ammattitaitoon ja hänen ohjaus on maanläheistä, rakastavaa, myötäelävää ja eteenpäin ohjaavaa. Kurssin aikana tunteiden tunteminen ja tunnistaminen on tullut helpommaksi, olen vapautuneempi, ja ihmiset huomauttelevat että säteilen ja hehkun. Varmaan se on sitä kun tuntee paremmin itseään."

Ninni-Riikka

"Spontaania palautetta ja kiitosta, tietoisuustaitoja voikun voikin oppia myös ns. toivoton tapaus :-D Monta kertaa olen viime aikoina arjessa yht'äkkiä hoksannut kykeneväni toimimaan tilanteissa, joissa aiemmin olisi täytynyt vetäytyä. Esim. Esiintymistilanteissa sydän alkaa pompottamaan rajusti, nyt pystyn tarkkailemaan kehoa ja pahimmat jännitysoireet häviävät ja olen pystynyt ylpeänä asiastani esittämään ajatuksiani isommallekin porukalle. Ihanaa, jotenkin aina on ollut jonkinlainen tarve ilmaista itseään, mutta koska jännitysoireet ovat olleet sietämättömiä, on ollut pakko vältellä tilaisuuksia, olla hiljaa, vastata vain yhdellä sanalla.Pystyn nyt myös ihan eri tavalla puhumaan ihmisten kanssa vaikeista asioista. Asioista, jotka nostavat minussa tai vastapuolessa suuria tunteita. On jopa halu tutkailla asiaa vastapuolen kanssa, olenko ymmärtänyt oikein ja mitä vastapuoli tilanteessa näkee ja kokee. Ja sallin itselleni vaikkapa vihan tunteen, aiemmin painoin tällaisen tunteen pois, hyväksyntää kai sillä haen, tässä edelleen työstettävää. Nyt tuntuu ihan hassulta, miten nopeasti jokin raivokas tunne voi yhtäkkiä vaan hävitä. Tänään minulla oli tilanne, jossa kuulin itsestäni valheellista tietoa, kun mahdollisuus oli, kysäisin mieleltä, mitä tuntemuksia tästä nousee. Noh, suoraa huutoa, koko keho jännittyy, nyrkit lyö, itkua, surua, voimattomuutta epäreiluuden kokemuksesta. Yhtäkkiä keho vaan päästi näistä irti, hymyilin ja pystyin ottamaan yhteyttä ihmiseen, joka tietoa kuulemani mukaan oli levittänyt. Jotenkin oli aivan uudenlainen sisäinen rauha ja aito kiinnostus siihen miten toinen näkee ja kokee tilanteen. Toisaalta toin oman kokemukseni esille anteeksipyytelemättä. Wau, aivan liikutun, tämä on niin eri laatuista kommunikaatiota mihin ikinä olen kyennyt. Ja miten toisen ihmisen kanssa vaikeassa tilanteessa suorastaan pystyy rakentamaan uutta tai ei ainakaan tuhoa mitään, molemmille jää matto jalkojen alle tulevaa varten. On monia muitakin esimerkkejä... Ihan pieniä kokemuksia arjessa... Ja mikä keveys, kun mieli on hetkittäin aivan hipihiljaa 😊Paljon on vielä tutkailtavaa toki, mutta ihana tehdä matkaa ja nyt jopa ajoittain nauttia keskeneräisyydestä, ei kaiken tarvitse olla niin viimeisen päälle. Lämmin kiitos sinulle❤ Sinun löytämisesi on selkeästi yksi tärkeä käännekohta elämässäni❤ "

Terhi

"Paras palaute tähänastisesta matkasta on, kun toinen lapsista sanoi, että äiti sie et enää hermostu niin helposti. "

Tiina

"Olen tyytyväinen, että olen mukana valmennusryhmässäsi! Osaat puhua eri aihealueista aidosti ja elämänmakuisesti. Ikinä en löytäisi noita ”polkuja” ja kysymyksiä pohdittavaksi omin päin. "

Kaija

"Olen kuunnellut tallenteita, tehnyt niiden mukaan. Ja tuntenut kehossani tapahtuvan jotain. Tuntenut tunteita kehossani. Ikäviä asioita ajatellessa: tuntemuksia. En tunne ärtymystä syyttä, niinkuin joskus ennen. Tunnistan että minun kehossani tapahtuu jotain ja kuuntelen, tunnen ne kiireettömästi.Ensimmäisen kerran elämässäni ajattelin, että minä olen ansainnut onnea, siinä missä joku muukin. Se tuntui hyvältä😊."

Eevaliisa

Aloita tänään

Ilmoittaudu vuodeksi Tietoisuusakatemian kuukausijäseneksi ja saat kaupan päälle Tietoisuusakatemia-verkkovalmennuksen

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.