Tutustu tunteisiin ja pysähdy itsesi äärelle

Tietoisuusakatemia-verkkovalmennus

Oletko valmis astumaan matkalle kohti parempaa itsetuntemusta ja hyvinvointia?

Tunne- ja tietoisuusvalmennus auttaa sinua tutkimaan tunteitasi, löytämään sisäisen voimasi ja vapautumaan rajoittavista uskomuksista. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää paremmin omia tunteitasi, ajatuksiasi ja toimintaasi, jotta voit luoda tasapainoa ja hyvinvointia elämääsi. Tunne- ja tietoisuusvalmennus sopii sinulle, jos olet valmis sukeltamaan syvälle sisimpääsi etkä enää halua etsiä vastauksia itsesi ulkopuolelta.

Tunne- ja tietoisuusvalmennuksen tarkoitus on auttaa sinua:

✔️ tunnistamaan ja tuntemaan tunteita

✔️ purkamaan rajoittavia alitajuisia uskomuksia ja pelkoja

✔️ tuntemaan itsesi syvemmin

✔️ tulemaan tietoiseksi tunteiden vaikutuksista ja oppia uusia tapoja kohdata vaikeita tapahtumia. Kun uskallat tuntea vaikeitakin tunteita et enää ole tunteiden vietävänä. Hermosto rauhoittuu ja stressi vähenee automaattisesti

✔️ pääsemään eroon jännityksistä ja automaattisista stressireaktioista, jotka kuluttavat energiaa

✔️löytämään läsnäolon hetkessä

✔️löytämään todellisen itsesi ja syvimmät unelmasi (sekä rohkeutta toteuttaa unelmat!)

Kokeile maksutta tunne- ja tietoisuusohjausta

Varaa aika maksuttomaan tunne- ja tietoisuusohjaukseen! Tapaamisessa pääset kokeilemaan henkilökohtaista tietoisuusohjausta ja saat lisätietoja valmennuksesta. Et sitoudu mihinkään varatessasi kokeilun.

HUOM! Paikkoja on rajoitetusti!

Varaa aika maksuttomaan tunne- ja tietoisuusohjaukseen

Tietoisuuusakatemia-verkkovalmennuksen sisältö ja teemat:

Verkkovalmennuksessa on 12 luentonauhoitetta. Valmennuksessa saat myös vuoden ajan joka viikko (52 vkoa) ohjatun tietoisuusharjoituksen.

Itsen äärelle pysähtyminen

Elämä kuluu helposti suorittaessa ja ulkopuolelta tulevia vaatimuksia noudattaessa. Valmennuksen ensimmäisessä osassa tutkitaan miten voit luoda enemmän aikaa itselle ja oman elämän kannalta tärkeille asioille.

Kehon ja itsensä hyväksyminen

Kun tunnet kehoon ja hermostoon tallentuneet tuntemattomat tunteet, alat hyväksyä itsesi ja kehosi täysin uudella tavalla.

Hengitys ja hellittäminen

Hengityksen tiedostaminen lisää läsnäoloa, auttaa hellittämään sekä päästämään irti stressistä ja kiireestä

Alitajuinen stressi

Hermostoon tallentunut tunteiden pelko ja ns. turhat varoitukset saattavat aiheuttaa jatkuvan tiedostamattoman stressitilan. Alitajuisen stressin tiedostaminen vähentää reagointia ja negatiivisia ajatuskehiä.

Alitajuisen mielen puhdistaminen

Alitajunta ohjaa toimintaamme jatkuvasti. Erilaiset uskomukset ja pelot ohjaavat toimintaamme ja estävät ottamasta koko potentiaalimme käyttöön. Poistamalla alitajunnan esteet olet vapaa tekemään uudenlaisia valintoja elämässäsi

Tunteiden tunteminen

Emme pelkää mitään muuta kuin tunteita. Tunteiden välttely kuluttaa valtavan määrän energiaa. Tunnemme myös paljon enemmän muiden tunteita kuin ehkä huomaammekaan. Tunteiden salliminen tuo todellisen vapauden.

Energian ymmärtäminen

Olemme kaikki saman energian ilmentymiä. Voimme vaikuttaa tuohon energiaan tietoisesti. Valmennuksessa opit helpon energiapuhdistuksen, josta hyötyy sinun lisäksi myös läheiset.

Energian muuntaminen

Mielessä olevat pelot sekä esteet vaikuttavat energiatasoomme. Pystymme muuntamaan ja puhdistamaan nuo esteet, jolloin energia virtaa vapaasti ja olemme enemmän läsnä sekä energisiä.

Todellisen itsen löytäminen

Kun pystymme tuntemaan tunteet, hermosto rauhoittuu ja mieli hiljenee. Tunteiden ja mielen takaa löytyy se kuka todella olemme.

Tietoisuusharjoitus vuoden jokaiselle viikolle!

Tunne- ja tietoisuusvalmennuksessa saat vuoden jokaiselle viikolle (ja muutaman ylimääräisenkin) uuden tietoisuusharjoituksen. Valmennuksessa on yhteensä 59 erilaista tietoisuusharjoitusta, joiden avulla pääset syventymään kehoon, tunteisiin ja itseesi.

Bonuksena Tietoisuus kehosta -joogakurssi!

Liittyessäsi nyt mukaan valmennukseen saat bonuksena Tietoisuus kehosta -joogakurssin.

Tietoisuus kehosta -joogakurssi on enemmän kuin pelkkä joogakurssi. Harjoitusten tarkka ohjaus, linjaaminen ja työskentelyt johdattavat tuntemaan ja tiedostamaan kehon aivan uudella tavalla.

Harjoitusten avulla tulet tietoiseksi kehon asennosta, voit päästä eroon kuluttavista jännityksistä ja saat enemmän energiaa.

Tietoisuus kehosta -joogakurssi sisältää:

✔️ 4 ohjattua joogaharjoitusta (kesto 45-75min) nauhoitteina sekä kirjalliset ja kuvalliset ohjeet (PDF).

✔️ 4 lyhyempää ohjattua joogaharjoitusta (kesto 15-25min) nauhoitteina sekä kirjalliset ja kuvalliset ohjeet (PDF).

✔️ Aurinkotervehdykset ohjattuna. Surya Namaskara A ja B eli aurinkotervehdykset nauhoitteina sekä kirjalliset ja kuvalliset ohjeet (PDF).

"Löysin Johannan verkkovalmennukset kolmisen kuukautta sitten, ja ne ovat jo tässä ajassa mullistaneet elämäni. Olen ollut henkisen kasvun polulla melkein 20 vuotta, opiskellut psykoterapiaa ja useita muita menetelmiä, käynyt työpajoissa ja seurannut monia hyviä opettajia. Iskulause “Tunne tunteesi” on ollut minulle tuttu niin kauan kuin muistan, mutta vasta Johannan kursseilla olen oikeasti ymmärtänyt mitä se tarkoittaa, ja ennen kaikkea miten se tehdään. Johanna on ensimmäinen kohtaamani opettaja joka antaa käytännölliset työkalut tunteidensa tuntemiseen ja tunteiden tuolla puolen olevan rauhan kokemiseen ja siitä käsin elämiseen. Johannan opastuksella olen viimein oikeasti alkanut hyväksyä itseni ja rakastaa itseäni. Olen äärettömän kiitollinen naista työkaluista ja lämpimästä ja rakastavasta ohjauksesta joka on mahdollistanut tämän muutoksen. Jos tämä työ resonoi, ala epäröi – et voisi olla paremmissa käsissä! Tuhannet kiitokset Johanna!!!"

Maria

"Olen opiskellut ja käynyt vuosien varrella monenlaisia kehollisia menetelmiä ja -terapioita. Tietoisuusakatemian Verkkokurssi on ensimmäinen joka on auttanut oikeasti tuntemaan omia tunteitani ja sallimaan myös muiden tunteita. Johanna on tehnyt tunnetyöskentelystä käytännöllistä ja monisyisetkin tunteet palautetaan kehoon ja ovat lopulta hyvin yksinkertaisia! Johannan omaan kokemukseen perustuva opetus on luonut minussa luottamusta siihen, että minäkin voin opetella sietämään vaikeita tunteita. Olen aika lyhyessä ajassa tullut sinuiksi hyvin varhaisten tunnekokemusten kanssa sekä puhdistanut mieleni rakennelmista edellisten ihmissuhteiden taakkaa. Tunteet tulee ja menee, en jää jumiin. Parisuhteeseen ja muihin ihmissuhteisiin liittyvät pelot ovat alkaneet helpottua ja tuntuu kuin jonkinlaiset "mustat lasit" olisi lähteneet silmiltä."

Hanna

"Valitsin tämän kurssin, koska luotan Johannan ammattitaitoon ja hänen ohjaus on maanläheistä, rakastavaa, myötäelävää ja eteenpäin ohjaavaa. Kurssin aikana tunteiden tunteminen ja tunnistaminen on tullut helpommaksi, olen vapautuneempi, ja ihmiset huomauttelevat että säteilen ja hehkun. Varmaan se on sitä kun tuntee paremmin itseään."

Ninni-Riikka

"Spontaania palautetta ja kiitosta, tietoisuustaitoja voikun voikin oppia myös ns. toivoton tapaus :-D Monta kertaa olen viime aikoina arjessa yht'äkkiä hoksannut kykeneväni toimimaan tilanteissa, joissa aiemmin olisi täytynyt vetäytyä. Esim. Esiintymistilanteissa sydän alkaa pompottamaan rajusti, nyt pystyn tarkkailemaan kehoa ja pahimmat jännitysoireet häviävät ja olen pystynyt ylpeänä asiastani esittämään ajatuksiani isommallekin porukalle. Ihanaa, jotenkin aina on ollut jonkinlainen tarve ilmaista itseään, mutta koska jännitysoireet ovat olleet sietämättömiä, on ollut pakko vältellä tilaisuuksia, olla hiljaa, vastata vain yhdellä sanalla.Pystyn nyt myös ihan eri tavalla puhumaan ihmisten kanssa vaikeista asioista. Asioista, jotka nostavat minussa tai vastapuolessa suuria tunteita. On jopa halu tutkailla asiaa vastapuolen kanssa, olenko ymmärtänyt oikein ja mitä vastapuoli tilanteessa näkee ja kokee. Ja sallin itselleni vaikkapa vihan tunteen, aiemmin painoin tällaisen tunteen pois, hyväksyntää kai sillä haen, tässä edelleen työstettävää. Nyt tuntuu ihan hassulta, miten nopeasti jokin raivokas tunne voi yhtäkkiä vaan hävitä. Tänään minulla oli tilanne, jossa kuulin itsestäni valheellista tietoa, kun mahdollisuus oli, kysäisin mieleltä, mitä tuntemuksia tästä nousee. Noh, suoraa huutoa, koko keho jännittyy, nyrkit lyö, itkua, surua, voimattomuutta epäreiluuden kokemuksesta. Yhtäkkiä keho vaan päästi näistä irti, hymyilin ja pystyin ottamaan yhteyttä ihmiseen, joka tietoa kuulemani mukaan oli levittänyt. Jotenkin oli aivan uudenlainen sisäinen rauha ja aito kiinnostus siihen miten toinen näkee ja kokee tilanteen. Toisaalta toin oman kokemukseni esille anteeksipyytelemättä. Wau, aivan liikutun, tämä on niin eri laatuista kommunikaatiota mihin ikinä olen kyennyt. Ja miten toisen ihmisen kanssa vaikeassa tilanteessa suorastaan pystyy rakentamaan uutta tai ei ainakaan tuhoa mitään, molemmille jää matto jalkojen alle tulevaa varten. On monia muitakin esimerkkejä... Ihan pieniä kokemuksia arjessa... Ja mikä keveys, kun mieli on hetkittäin aivan hipihiljaa 😊Paljon on vielä tutkailtavaa toki, mutta ihana tehdä matkaa ja nyt jopa ajoittain nauttia keskeneräisyydestä, ei kaiken tarvitse olla niin viimeisen päälle. Lämmin kiitos sinulle❤ Sinun löytämisesi on selkeästi yksi tärkeä käännekohta elämässäni❤ "

Terhi

"Paras palaute tähänastisesta matkasta on, kun toinen lapsista sanoi, että äiti sie et enää hermostu niin helposti. "

Tiina

"Olen tyytyväinen, että olen mukana valmennusryhmässäsi! Osaat puhua eri aihealueista aidosti ja elämänmakuisesti. Ikinä en löytäisi noita ”polkuja” ja kysymyksiä pohdittavaksi omin päin. "

Kaija

"Olen kuunnellut tallenteita, tehnyt niiden mukaan. Ja tuntenut kehossani tapahtuvan jotain. Tuntenut tunteita kehossani. Ikäviä asioita ajatellessa: tuntemuksia. En tunne ärtymystä syyttä, niinkuin joskus ennen. Tunnistan että minun kehossani tapahtuu jotain ja kuuntelen, tunnen ne kiireettömästi.Ensimmäisen kerran elämässäni ajattelin, että minä olen ansainnut onnea, siinä missä joku muukin. Se tuntui hyvältä😊."

Eevaliisa

Johanna Remes-Koponen

Johanna on Tietoisuusakatemian perustaja, tunne- ja tietoisuusohjaaja sekä joogaopettaja.

Valmennuksen materiaali pohjautuu vahvaan kokemukseen ja toimiviin harjoitteisiin.

Kokeile maksutta tunne- ja tietoisuusohjausta

Varaa aika maksuttomaan tunne- ja tietoisuusohjaukseen! Tapaamisessa pääset kokeilemaan henkilökohtaista tietoisuusohjausta ja saat lisätietoja valmennuksesta. Et sitoudu mihinkään varatessasi kokeilun.

HUOM! Paikkoja on rajoitetusti!

Varaa aika maksuttomaan tunne- ja tietoisuusohjaukseen
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.