Tietoisuusohjaajakoulutus 2022

Tietoisuusakatemian koulutukset keskittyvät kehoa, mieltä, tunteita, energiaa, chakroja ja meditaatiota käsitteleviin aihepiireihin. 

Olen tehnyt myös vuosia henkilökohtaista valmennusta ihmisten kanssa, jotta voimme yhdessä poistaa pelkoja ja esteitä unelmaelämän tieltä. Tunteet ovat tavallisesti pelottavia siksi, että emme ole saaneet turvassa tuntea niitä elämämme aikana, ja ne ovat jääneet tunnemuistoiksi kehoon ja mieleen. 

Halusin järjestää koulutuksen, jonka avulla voimme opetella ja opettaa muita tuntemaan ja kohtaamaan kaikki tunteet.

Tietoisuusohjaajakouluksessa käymme läpi juuri näitä asioita: tunteiden salliminen ja tunteminen, alitajuisen mielen puhdistaminen, kehon tuntemukset ja energianhallinta. Energia- ja chakrapuhdistus, joita käyn läpi muilla kursseillani, kuuluvat myös koulutukseen. Pieni osa tietoisuusohjaajakoulutusta on myös kehotietoisuus, jonka kautta voimme myös purkaa tunteita ja esteitä kehostamme. Jos kiinnostut enemmänkin kehotietoisuudesta ja sen liittämisestä joogaan, järjestän myös erillisiä Kehotietoisuusohjaajakoulutuksia. 

Tietoisuusohjaajakoulutus alkaa tammikuussa ja kestää marraskuulle saakka. Kyseessä on siis laaja koulutus, johon kuuluu workshoppien lisäksi paljon verkkomateriaalia. Koulutukseen osallistuvat saavat Tietoisuusakatemian jäsenyyden, johon kuuluu mm. laaja chakrakurssi sekä meditaatio- ja Yoga Nidra -ohjaajakoulutukset, joita voi käyttää oman tarpeen ja mielenkiinnon mukaan. 

Koulutukseen kuuluvat workshopit kerran kuussa: niissä opetan tunteiden konkreettista tuntemista ja tunnelukkojen avaamista hermostosta ja kehosta. Paikkoja koulutukseen on rajoitetusti juuri workshoppien vaatiman sopivan pienen ryhmäkoon vuoksi. Koulutukseen kuuluu myös henkilökohtaista ohjausta, sillä tietoisuuskoulutusta ei voi tehdä ilman omaa kokemusta. Koulutus antaa valtavasti työkaluja omaan prosessiin ja kaiken välittämiseen eteenpäin. 

Tavoitteena on, että voit yhdistää oppimaasi ja kokemaasi aiemmin opittuun, ja muodostat näistä sen ”oman juttusi”. Voit olla joogaohjaaja, valmentaja, opettaja, kouluttaja – ja yhdistää tietoisuusohjaukseen kaikkeen siihen, mitä jo teet!

Koulutus on intensiivinen ja vaatii sitoutumista. Opettelemme konkreettisesti tietoisuustaitojen ohjaamista ja tiedon viemistä muille. Ennen kaikkea koulutus on matka omaan kehoon, mieleen, energiaan ja tunteisiin.

Jos kiinnostuit koulutuksesta ja tunnet sen sopivan juuri sinulle, lähetä viestiä Whatsapp +358451397830 tai [email protected].

Haastattelen kaikki kiinnostuneet, ja käymme läpi sitä, miten sinä voit käyttää koulutusta, millaisia kokemuksia ja taitoja sinulla jo on ja mitä kysymyksiä sinulla on tullut mieleen. Haastattelu ei sido sinua mihinkään.

Lataa tästä Tietoisuusohjaajakoulutuksen info PDF tiedostona itsellesi