Tietoisuusakatemian palvelut on tarkoitettu itsetuntemuksen syventämiseen ja antamaan inspiraatiota. Harjoitukset eivät ole tarkoitettu korvaamaan lääketieteellistä hoitoa. Jos sinulla on sairauksia, kipuja tai oireita neuvottele hoitavan tahon kanssa ennen harjoitusten aloittamista.

Tietoisuusakatemian koulutuksen käyneet tietoisuusohjaajat

Tietoisuusakatemiassa voit kouluttautua tietoisuusohjaajaksi tai kehotietoisuusohjaajaksi. Tietoisuusohjaajakoulutuksessa pääpaino on tunne- ja energiatyöskentelyssä sekä tietoisuusharjoituksissa. Kehotietoisuusohjaajakoulutuksessa pääpaino on kehollisessa työskentelyssä, jonka avulla kartoitetaan virheasentoja sekä niiden taustalla mahdollisesti olevia tunteita ja uskomuksia.

Seuraava Tietoisuusohjaajakoulutus alkaa tammikuussa 2022!

Tutustu Tietoisuusohjaajakoulutuksen infoon tästä.


Kehotietoisuus- ja tietoisuusohjaajat

Huom. jokainen ohjaaja työskentelee itsenäisesti eli ei ole työsuhteessa Tietoisuusakatemiaan. Tiedustelut ja varaukset tehdään suoraan ohjaajilta.

Eevaliisa Juka

Tietoisuusohjaajakoulutus 2020-2021

Olen Eevaliisa Juka Tietoisuusohjaaja, ja teen tietoisuusohjauksia.

Tietoisuusohjauksessa tunnen lukkiutuneet tunteesi kehossani. Lähestyn sinua eri tekniikoilla - rentouttaen, keskustellen ja kuunnellen kehoasi. Tunnistan kohtaamattomat tunteesi, sanoittaen niitä sinulle, jotka voivat ilmetä sinullakin valmennuksen aikana jännityksenä, vapinana, painon tunteena kehossasi. 

Paras paikka tutkia ja kohdata tunteita on keho. Kehossa  läsnä oleminen auttaa kohtaamaan kielteisiä tunteita siirtämättä niitä ajatuksiin, tulkintoihin tai tarinoihin.Ohjaan ja autan sinua aistimaan ja sanoittamaan omat tunteesi ja kehosi tuntemukset.

Tietoisuus tunteistasi tuo syvempää ymmärrystä kuinka ajatuksesi ja tunteesi vaikuttavat jokapäiväiseen elämään. Ohjaan sinua kohti hyväksyvää läsnäoloa.

Teen ohjauksen etäyhteydellä. Voit varata ohjauksen lähettämällä viestin tai soittamalla minulle p. 0445251316.  email. [email protected]

Seuraa minua myös instagramissa @tunteetkehossa.

 

Sanna Laakkonen

Tietoisuusohjaajakoulutus 2020-2021

Olen Sanna Laakkonen Joensuusta. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Lisäksi olen kouluttautunut vyöhyketerapeutiksi, ravintoneuvojaksi, tunne- ja tietoisuustaito-ohjaajaksi  sekä ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Olen käynyt myös Reiki1 ja 2 kurssit.

Vaikka niin kurssit kuin koulutukset, on tarkoitettu osaksi työtäni, jokainen kurssi/koulutus on ollut matka itseeni. Koulutuksien myötä olen kasvanut ihmisenä, kaikilla tasoilla. Myös olemassaolo on ikään kuin tasapainottunut,  harmonisoitunut.  Elämä on juuri tässä hetkessä, juuri nyt, "supervoimana sydän". - Sanna " 

Yhteystiedot www.slhealth.fi, [email protected], puh 0414346075 (mielellään viestillä/soittopyynnöllä)

 

Heli Suutari

Tietoisuusohjaajakoulutus 2020-2021

Hei, nimeni on Heli Suutari ja olen koonnut ”hoitopakettini” asioista, jotka olen itse kokenut vaikuttaviksi ja toimiviksi. Olen opiskellut Rei-Ki energiahoitajaksi, tunnetietoisuusohjaajaksi ja kuljen omaa henkistä polkuani, jossa rumpuni on tärkeässä osassa. Hoito ei edusta puhtaasti mitään tiettyä koulukuntaa.

Hoito sisältää energiapuhdistuksen, kehon skannauksen joko rentoutuen tai tietoisuutta aktivoiden, rummutuksen, joka on joka kerta omanlaisensa sekä lopuksi tasapainotuksen ja maadoituksen.
Hoidon jälkeen on aikaa keskusteluhetkelle, jossa kerron esille nousseet tuntemukset ja kokemukset. Voit halutessasi jakaa oman kokemuksesi hoidosta.

Yhteydenotot sähköpostilla [email protected]

 

Tiina Ulvi

Kehotietoisuusohjaajakoulutus 2021

Heippa! Olen Tiina Ulvi, kuopiolainen luokanopettaja, shindo-rentoutusohjaaja ja Feminine yin-joogaohjaaja - ja nyt myös kehotietoisuusohjaaja. Olen jo vuosia keskittynyt ihmisten hyvinvointiin rentoutumisen ja hermoston rauhoittumisen kautta, ja nyt kehotietoisuusohjaajana haluan tuoda ihmisten käyttöön lempeän, mutta tietoisen tavan kantaa kehoaan ja liikkua. Itselleni kehotietoisuus on tuonut suuren avun erilaisten urheiluvammojen kanssa pärjäämiseen sekä mm. askelvirheiden ja kehon epätasapainon korjaamiseen. Toivon siis, että voin olla tulevaisuudessa avuksi ihmisille, jotka tarvitsevat ohjausta kipujen, vaivojen ja kuormituksen kanssa. Haaveeni on ohjata ryhmiä, joissa yhdistyy kehotietoinen, lempeä joogaharjoittelu, tunnetyö, rentoutuminen ja meditaatio. 

Tervetuloa mukaan kursseille ja tunneille Kuopiossa ja etänä!
 
Tiina Ulvi

 

Close

50% Complete

Kaksi askelta vielä

Liittymällä Tietoisuusakatemia uutiskirjeen tilaajaksi saat sähköpostiisi viestin uusista postauksista sekä vinkkejä ja tarjouksia. 

Lämpimästi tervetuloa!