Tunne- ja Tietoisuusvalmennus

ūüĆü Syvemp√§√§ ymm√§rryst√§ kehosta, mielest√§, tunteista ja energiasta ūüĆü

Tunne- ja tetoisuusvalmennus on sinua varten, jos

ūüĆü Kaipaat apua stressin lievitykseen ja rauhoittumiseen.

ūüĆü¬†Menet helposti ylikierroksille, jolloin rauhoittuminen ja hiljentyminen on haastavaa.¬†

ūüĆü¬†Haluat kiinnitt√§√§ hyvinvointiisi¬†enemm√§n huomiota.

ūüĆü Haluat oppia tunnistamaan omia tunnetilojasi ja huolehtimaan omista voimavaroistasi paremmin.

ūüĆü Haluat saada meditaatioharjoituksista ja rentoutumisesta pysyv√§n osan arkeasi.

Oletko valmis astumaan matkalle kohti parempaa itsetuntemusta ja hyvinvointia?

Tunne- ja tietoisuusvalmennus auttaa sinua tutkimaan tunteitasi, löytämään sisäisen voimasi ja vapautumaan rajoittavista uskomuksista. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää paremmin omia tunteitasi, ajatuksiasi ja toimintaasi, jotta voit luoda tasapainoa ja hyvinvointia elämääsi. Tunne- ja tietoisuusvalmennus sopii sinulle, jos olet valmis sukeltamaan syvälle sisimpääsi etkä enää halua etsiä vastauksia itsesi ulkopuolelta.

Tunne- ja tietoisuusharjoitukset auttavat:

‚úĒÔłŹ Tunnistamaan ja tuntemaan tunteita.

‚úĒÔłŹ Purkamaan rajoittavia alitajuisia uskomuksia ja pelkoja.

‚úĒÔłŹ Tuntemaan itsesi syvemmin.

‚úĒÔłŹ Tulemaan tietoiseksi tunteiden vaikutuksista ja oppimaan uusia tapoja kohdata vaikeita tapahtumia. Kun uskallat tuntea vaikeitakin tunteita et en√§√§ ole tunteiden viet√§v√§n√§. Hermosto rauhoittuu ja stressi v√§henee automaattisesti.

‚úĒÔłŹ P√§√§sem√§√§n eroon j√§nnityksist√§ ja automaattisista stressireaktioista, jotka kuluttavat energiaa.

‚úĒÔłŹL√∂yt√§m√§√§n l√§sn√§olon hetkess√§.

‚úĒÔłŹL√∂yt√§m√§√§n todellisen itsesi ja syvimm√§t unelmasi (sek√§ rohkeutta toteuttaa unelmat!).

Tunne- ja tietoisuusvalmennus

Saat verkkovalmennuksen materiaalit käyttöösi vuodeksi ja voit osallistua vuoden aikana kaikkiin valmennuksen tapaamisiin ja harjoituksiin.

Tunne- ja tietoisuusvalmennus sisältää:

ūüĆü Laajan Tietoisuusakatemia-verkkovalmennuksen

ūüĆü Tietoisuusharjoitus kirjaston, joka sis√§lt√§√§ yli 60 erilaista nauhoitettua harjoitusta (Arvo yli 900‚ā¨)

ūüĆü Tietoisuus kehosta -joogakurssin (Arvo 180‚ā¨)

ūüĆü Viikkottainen ohjattu tietoisuusharjoitus (ohjaaja Mari Salminen)

Tule mukaan Tunne- ja tietoisuusvalmennukseen

BONUS! Viidelle ensimm√§isen√§ valmennukseen ilmoittautuneelle henkil√∂kohtainen 60min Tietoisuusohjaus (arvo 250‚ā¨). Ohjauksessa autan l√∂yt√§m√§√§n, tunnistamaan sek√§ tuntemaan tunteita ja purkamaan alitajuisia uskomuksia. Suunnittelemme my√∂s yhdess√§ juuri sinulle sopivan harjoitteluohjelman, jotta saat mahdollisimman tehokkaasti hy√∂dynnetty√§ valmennuksen laajan tarjonnan.

Verkkovalmennuksen sisältö ja teemat:

Verkkovalmennuksessa on 12 luentonauhoitetta. Valmennuksessa saat myös käyttöösi Tietoisuusharjoitus kirjaston, josta löydät yli 60 erilaista nauhoitettua harjoitusta.

Itsen äärelle pysähtyminen

Elämä kuluu helposti suorittaessa ja ulkopuolelta tulevia vaatimuksia noudattaessa. Valmennuksen ensimmäisessä osassa tutkitaan miten voit luoda enemmän aikaa itselle ja oman elämän kannalta tärkeille asioille.

Kehon ja itsensä hyväksyminen

Kun tunnet kehoon ja hermostoon tallentuneet tuntemattomat tunteet, alat hyväksyä itsesi ja kehosi täysin uudella tavalla.

Hengitys, hermosto ja hellittäminen

Hengityksen tiedostaminen lisää läsnäoloa, auttaa hellittämään sekä päästämään irti stressistä ja kiireestä

Alitajuinen stressi

Hermostoon tallentunut tunteiden pelko ja ns. turhat varoitukset saattavat aiheuttaa jatkuvan tiedostamattoman stressitilan. Alitajuisen stressin tiedostaminen vähentää reagointia ja negatiivisia ajatuskehiä.

Alitajuisen mielen puhdistaminen

Alitajunta ohjaa toimintaamme jatkuvasti. Erilaiset uskomukset ja pelot ohjaavat toimintaamme ja estävät ottamasta koko potentiaalimme käyttöön. Poistamalla alitajunnan esteet olet vapaa tekemään uudenlaisia valintoja elämässäsi

Tunteiden tunteminen

Emme pelkää mitään muuta kuin tunteita. Tunteiden välttely kuluttaa valtavan määrän energiaa. Tunnemme myös paljon enemmän muiden tunteita kuin ehkä huomaammekaan. Tunteiden salliminen tuo todellisen vapauden.

Energian ymmärtäminen

Olemme kaikki saman energian ilmentymiä. Voimme vaikuttaa tuohon energiaan tietoisesti. Valmennuksessa opit helpon energiapuhdistuksen, josta hyötyy sinun lisäksi myös läheiset.

Energian muuntaminen

Mielessä olevat pelot sekä esteet vaikuttavat energiatasoomme. Pystymme muuntamaan ja puhdistamaan nuo esteet, jolloin energia virtaa vapaasti ja olemme enemmän läsnä sekä energisiä.

Todellisen itsen löytäminen

Kun pystymme tuntemaan tunteet, hermosto rauhoittuu ja mieli hiljenee. Tunteiden ja mielen takaa löytyy se kuka todella olemme.

Tietoisuusharjoitus vuoden jokaiselle viikolle!

Tunne- ja tietoisuusvalmennuksessa saat vuoden jokaiselle viikolle (ja muutaman ylimääräisenkin) uuden tietoisuusharjoituksen. Valmennuksessa on yli 60 erilaista tietoisuusharjoitusta, joiden avulla pääset syventymään kehoon, tunteisiin ja itseesi.

"L√∂ysin Johannan verkkovalmennukset kolmisen kuukautta sitten, ja ne ovat jo t√§ss√§ ajassa mullistaneet el√§m√§ni. Olen ollut henkisen kasvun polulla melkein 20 vuotta, opiskellut psykoterapiaa ja useita muita menetelmi√§, k√§ynyt ty√∂pajoissa ja seurannut monia hyvi√§ opettajia. Iskulause ‚ÄúTunne tunteesi‚ÄĚ on ollut minulle tuttu niin kauan kuin muistan, mutta vasta Johannan kursseilla olen oikeasti ymm√§rt√§nyt mit√§ se tarkoittaa, ja ennen kaikkea miten se tehd√§√§n. Johanna on ensimm√§inen kohtaamani opettaja joka antaa k√§yt√§nn√∂lliset ty√∂kalut tunteidensa tuntemiseen ja tunteiden tuolla puolen olevan rauhan kokemiseen ja siit√§ k√§sin el√§miseen. Johannan opastuksella olen viimein oikeasti alkanut hyv√§ksy√§ itseni ja rakastaa itse√§ni. Olen √§√§rett√∂m√§n kiitollinen naista ty√∂kaluista ja l√§mpim√§st√§ ja rakastavasta ohjauksesta joka on mahdollistanut t√§m√§n muutoksen. Jos t√§m√§ ty√∂ resonoi, ala ep√§r√∂i ‚Äď et voisi olla paremmissa k√§siss√§! Tuhannet kiitokset Johanna!!!"

Maria

"Olen opiskellut ja käynyt vuosien varrella monenlaisia kehollisia menetelmiä ja -terapioita. Tietoisuusakatemian Verkkokurssi on ensimmäinen joka on auttanut oikeasti tuntemaan omia tunteitani ja sallimaan myös muiden tunteita. Johanna on tehnyt tunnetyöskentelystä käytännöllistä ja monisyisetkin tunteet palautetaan kehoon ja ovat lopulta hyvin yksinkertaisia! Johannan omaan kokemukseen perustuva opetus on luonut minussa luottamusta siihen, että minäkin voin opetella sietämään vaikeita tunteita. Olen aika lyhyessä ajassa tullut sinuiksi hyvin varhaisten tunnekokemusten kanssa sekä puhdistanut mieleni rakennelmista edellisten ihmissuhteiden taakkaa. Tunteet tulee ja menee, en jää jumiin. Parisuhteeseen ja muihin ihmissuhteisiin liittyvät pelot ovat alkaneet helpottua ja tuntuu kuin jonkinlaiset "mustat lasit" olisi lähteneet silmiltä."

Hanna

"Valitsin tämän kurssin, koska luotan Johannan ammattitaitoon ja hänen ohjaus on maanläheistä, rakastavaa, myötäelävää ja eteenpäin ohjaavaa. Kurssin aikana tunteiden tunteminen ja tunnistaminen on tullut helpommaksi, olen vapautuneempi, ja ihmiset huomauttelevat että säteilen ja hehkun. Varmaan se on sitä kun tuntee paremmin itseään."

Ninni-Riikka

"Spontaania palautetta ja kiitosta, tietoisuustaitoja voikun voikin oppia my√∂s ns. toivoton tapaus :-D Monta kertaa olen viime aikoina arjessa yht'√§kki√§ hoksannut kykenev√§ni toimimaan tilanteissa, joissa aiemmin olisi t√§ytynyt vet√§yty√§. Esim. Esiintymistilanteissa syd√§n alkaa pompottamaan rajusti, nyt pystyn tarkkailemaan kehoa ja pahimmat j√§nnitysoireet h√§vi√§v√§t ja olen pystynyt ylpe√§n√§ asiastani esitt√§m√§√§n ajatuksiani isommallekin porukalle. Ihanaa, jotenkin aina on ollut jonkinlainen tarve ilmaista itse√§√§n, mutta koska j√§nnitysoireet ovat olleet siet√§m√§tt√∂mi√§, on ollut pakko v√§ltell√§ tilaisuuksia, olla hiljaa, vastata vain yhdell√§ sanalla.Pystyn nyt my√∂s ihan eri tavalla puhumaan ihmisten kanssa vaikeista asioista. Asioista, jotka nostavat minussa tai vastapuolessa suuria tunteita. On jopa halu tutkailla asiaa vastapuolen kanssa, olenko ymm√§rt√§nyt oikein ja mit√§ vastapuoli tilanteessa n√§kee ja kokee. Ja sallin itselleni vaikkapa vihan tunteen, aiemmin painoin t√§llaisen tunteen pois, hyv√§ksynt√§√§ kai sill√§ haen, t√§ss√§ edelleen ty√∂stett√§v√§√§. Nyt tuntuu ihan hassulta, miten nopeasti jokin raivokas tunne voi yht√§kki√§ vaan h√§vit√§. T√§n√§√§n minulla oli tilanne, jossa kuulin itsest√§ni valheellista tietoa, kun mahdollisuus oli, kys√§isin mielelt√§, mit√§ tuntemuksia t√§st√§ nousee. Noh, suoraa huutoa, koko keho j√§nnittyy, nyrkit ly√∂, itkua, surua, voimattomuutta ep√§reiluuden kokemuksesta. Yht√§kki√§ keho vaan p√§√§sti n√§ist√§ irti, hymyilin ja pystyin ottamaan yhteytt√§ ihmiseen, joka tietoa kuulemani mukaan oli levitt√§nyt. Jotenkin oli aivan uudenlainen sis√§inen rauha ja aito kiinnostus siihen miten toinen n√§kee ja kokee tilanteen. Toisaalta toin oman kokemukseni esille anteeksipyytelem√§tt√§. Wau, aivan liikutun, t√§m√§ on niin eri laatuista kommunikaatiota mihin ikin√§ olen kyennyt. Ja miten toisen ihmisen kanssa vaikeassa tilanteessa suorastaan pystyy rakentamaan uutta tai ei ainakaan tuhoa mit√§√§n, molemmille j√§√§ matto jalkojen alle tulevaa varten. On monia muitakin esimerkkej√§... Ihan pieni√§ kokemuksia arjessa... Ja mik√§ keveys, kun mieli on hetkitt√§in aivan hipihiljaa ūüėäPaljon on viel√§ tutkailtavaa toki, mutta ihana tehd√§ matkaa ja nyt jopa ajoittain nauttia keskener√§isyydest√§, ei kaiken tarvitse olla niin viimeisen p√§√§lle. L√§mmin kiitos sinulle‚̧ Sinun l√∂yt√§misesi on selke√§sti yksi t√§rke√§ k√§√§nnekohta el√§m√§ss√§ni‚̧ "

Terhi

"Paras palaute tähänastisesta matkasta on, kun toinen lapsista sanoi, että äiti sie et enää hermostu niin helposti. "

Tiina

"Olen tyytyv√§inen, ett√§ olen mukana valmennusryhm√§ss√§si! Osaat puhua eri aihealueista aidosti ja el√§m√§nmakuisesti. Ikin√§ en l√∂yt√§isi noita ‚ÄĚpolkuja‚ÄĚ ja kysymyksi√§ pohdittavaksi omin p√§in. "

Kaija

"Olen kuunnellut tallenteita, tehnyt niiden mukaan. Ja tuntenut kehossani tapahtuvan jotain. Tuntenut tunteita kehossani. Ik√§vi√§ asioita ajatellessa: tuntemuksia. En tunne √§rtymyst√§ syytt√§, niinkuin joskus ennen. Tunnistan ett√§ minun kehossani tapahtuu jotain ja kuuntelen, tunnen ne kiireett√∂m√§sti.Ensimm√§isen kerran el√§m√§ss√§ni ajattelin, ett√§ min√§ olen ansainnut onnea, siin√§ miss√§ joku muukin. Se tuntui hyv√§lt√§ūüėä."

Eevaliisa

Bonuksena Tietoisuus kehosta -joogakurssi!

Liittyessäsi nyt mukaan valmennukseen saat bonuksena Tietoisuus kehosta -joogakurssin.

Tietoisuus kehosta -joogakurssi on enemmän kuin pelkkä joogakurssi. Harjoitusten tarkka ohjaus, linjaaminen ja työskentelyt johdattavat tuntemaan ja tiedostamaan kehon aivan uudella tavalla.

Harjoitusten avulla tulet tietoiseksi kehon asennosta, voit päästä eroon kuluttavista jännityksistä ja saat enemmän energiaa.

Tietoisuus kehosta -joogakurssi sisältää:

‚úĒÔłŹ 4 joogaohjelmaa (kesto 45-75min) nauhoitteina sek√§ kirjalliset ja kuvalliset ohjeet PDF- muodossa.

‚úĒÔłŹ 4 lyhyemp√§√§ joogaohjelmaa (kesto 15-25min) nauhoitteina sek√§ kirjalliset ja kuvalliset ohjeet PDF- muodossa.

‚úĒÔłŹ Surya Namaskara A ja B eli aurinkotervehdykset nauhoitteina sek√§ kirjalliset ja kuvalliset ohjeet PDF- muodossa.

‚úĒÔłŹ Syvien lihasten tuki -kurssi. Nelj√§ osainen kurssi, jossa opit tehokkaat harjoitukset lantionpohjan ja keskivartalon syvien lihasten vahvistamiseen.

‚úĒÔłŹ Yoga Nidra eli jooginen syv√§ uni harjoituksen nauhoite (kesto 20min).

‚úĒÔłŹ Ohjattu loppurentoutuminen (kesto 20min)

Palautteita Tietoisuus kehosta -joogakurssilta

Johanna Remes-Koponen

Johanna on Tietoisuusakatemian perustaja, tunne- ja tietoisuusohjaaja sekä joogaopettaja.

Valmennuksen materiaali pohjautuu vahvaan kokemukseen ja toimiviin harjoitteisiin.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.