Tietoisuusakatemian koulutuksen käyneet ohjaajat

Tietoisuusakatemiassa voit kouluttautua tietoisuusohjaajaksi tai kehotietoisuusohjaajaksi. Tietoisuusohjaajakoulutuksessa pääpaino on tunne- ja energiatyöskentelyssä sekä tietoisuusharjoituksissa. Kehotietoisuusohjaajakoulutuksessa pääpaino on kehollisessa työskentelyssä, jonka avulla kartoitetaan virheasentoja sekä niiden taustalla mahdollisesti olevia tunteita ja uskomuksia.

Huom. jokainen ohjaaja työskentelee itsenäisesti eli ei ole työsuhteessa Tietoisuusakatemiaan. Mahdolliset tiedustelut ja varaukset suoraan ohjaajilta.


Eevaliisa Juka

Tietoisuusohjaajakoulutus

Olen Eevaliisa Juka Tietoisuusohjaaja, ja teen tietoisuusohjauksia.

Tietoisuusohjauksessa tunnen lukkiutuneet tunteesi kehossani. Lähestyn sinua eri tekniikoilla - rentouttaen, keskustellen ja kuunnellen kehoasi. Tunnistan kohtaamattomat tunteesi, sanoittaen niitä sinulle, jotka voivat ilmetä sinullakin valmennuksen aikana jännityksenä, vapinana, painon tunteena kehossasi. 

Paras paikka tutkia ja kohdata tunteita on keho. Kehossa  läsnä oleminen auttaa kohtaamaan kielteisiä tunteita siirtämättä niitä ajatuksiin, tulkintoihin tai tarinoihin.Ohjaan ja autan sinua aistimaan ja sanoittamaan omat tunteesi ja kehosi tuntemukset.

Tietoisuus tunteistasi tuo syvempää ymmärrystä kuinka ajatuksesi ja tunteesi vaikuttavat jokapäiväiseen elämään. Ohjaan sinua kohti hyväksyvää läsnäoloa.

Teen ohjauksen etäyhteydellä. Voit varata ohjauksen lähettämällä viestin tai soittamalla minulle

Eevaliisa Juka
[email protected]
0445251316.
Instagram: @tunteetkehossa

 

 

Sanna Laakkonen

Tietoisuusohjaajakoulutus

Olen Sanna Laakkonen Joensuusta. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Lisäksi olen kouluttautunut vyöhyketerapeutiksi, ravintoneuvojaksi, tunne- ja tietoisuustaito-ohjaajaksi  sekä ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi. Olen käynyt myös Reiki1 ja 2 kurssit.

Vaikka niin kurssit kuin koulutukset, on tarkoitettu osaksi työtäni, jokainen kurssi/koulutus on ollut matka itseeni. Koulutuksien myötä olen kasvanut ihmisenä, kaikilla tasoilla. Myös olemassaolo on ikään kuin tasapainottunut,  harmonisoitunut.  Elämä on juuri tässä hetkessä, juuri nyt, "supervoimana sydän". - Sanna " 

 

Sanna Laakkonen
www.slhealth.fi
[email protected]
0414346075 (mielellään viestillä/soittopyynnöllä)

Heli Kapulainen

Tietoisuusohjaajakoulutus

Hei, nimeni on Heli Kapulainen ja olen koonnut ”hoitopakettini” asioista, jotka olen itse kokenut vaikuttaviksi ja toimiviksi. Olen opiskellut Rei-Ki energiahoitajaksi, tunnetietoisuusohjaajaksi ja kuljen omaa henkistä polkuani, jossa rumpuni on tärkeässä osassa. Hoito ei edusta puhtaasti mitään tiettyä koulukuntaa.

Hoito sisältää energiapuhdistuksen, kehon skannauksen joko rentoutuen tai tietoisuutta aktivoiden, rummutuksen, joka on joka kerta omanlaisensa sekä lopuksi tasapainotuksen ja maadoituksen.
Hoidon jälkeen on aikaa keskusteluhetkelle, jossa kerron esille nousseet tuntemukset ja kokemukset. Voit halutessasi jakaa oman kokemuksesi hoidosta.

Heli Kapulainen
[email protected]

 

Anne Pentikäinen

Tietoisuusohjaajakoulutus

Hei, olen Anne Pentikäinen. Toimin Siilinjärvellä hierojana, joogaohjaajana ja teen myös vyöhyketerapeuttista hierontaa ja intialaista päähierontaa.

Olen käynyt Johannan järjestämän joogaohjaajakoulutuksen ja tietoisuusohjaajakoulutuksen. Olen myös kehittänyt oman tietoisuushieronnan, jossa yhdistyy hieronta ja tietoisuusohjaus. Valmennuksien ja hoitojen esittely tarkemmin ottamalla yhteyttä.

Anne Pentikäinen
www.anskunhieronta.fi
[email protected]
044 5553056

 

Tiina Ulvi

Kehotietoisuusohjaajakoulutus

Heippa! Olen Tiina Ulvi, kuopiolainen luokanopettaja, shindo-rentoutusohjaaja ja Feminine yin-joogaohjaaja - ja nyt myös kehotietoisuusohjaaja. Olen jo vuosia keskittynyt ihmisten hyvinvointiin rentoutumisen ja hermoston rauhoittumisen kautta, ja nyt kehotietoisuusohjaajana haluan tuoda ihmisten käyttöön lempeän, mutta tietoisen tavan kantaa kehoaan ja liikkua. Itselleni kehotietoisuus on tuonut suuren avun erilaisten urheiluvammojen kanssa pärjäämiseen sekä mm. askelvirheiden ja kehon epätasapainon korjaamiseen. Toivon siis, että voin olla tulevaisuudessa avuksi ihmisille, jotka tarvitsevat ohjausta kipujen, vaivojen ja kuormituksen kanssa. Haaveeni on ohjata ryhmiä, joissa yhdistyy kehotietoinen, lempeä joogaharjoittelu, tunnetyö, rentoutuminen ja meditaatio. 

Tervetuloa mukaan kursseille ja tunneille Kuopiossa ja etänä!
 
Tiina Ulvi

 

Johanna Räikkönen

Kehotietoisuusohjaajakoulutus

Olen Johanna Räikkönen, proviisori (FaT), jooga-, kehotietoisuus-, ravitsemus ja lääkehoidon ohjaaja ja ennen kaikkea kahden ihanan pojan äiti.
Uudesta innostuva mieleni on johdattanut minut parinkymmenen vuoden aikana erilaisiin farmasian toimiin niin tutkimuksen, opetuksen sekä erilaisten projektien parissa. Halu auttaa ihmisiä kokonaisvaltaisemmin johdatti minut syventämään osaamistani ravitsemustieteen, biokemiallisen lääketieteen sekä urheiluravitsemuksen puolelle. Näiden rinnalle on reilun kymmenen vuoden aikana tullut muita hyvinvoinnin palasia, kuten opiskelua joogan, villiyrttien ja kehotietoisuuden parissa.
Nyt saan yhdistää kaikkea kokemaani ja oppimaani Elova käsissäni.

 

Johanna Räikkönen
www.elova.fi
[email protected]
+358 45 119 6110

 
 

Mia Louhe

Kehotietoisuusohjaajakoulutus

Hei! Olen Mia Louhe, kehotietoisuusohjaaja vuodelta 2021. Taustaltani olen fysioterapeutti, ja olen
ohjannut paljon erilaista ryhmäliikuntaa, joista kehoa huoltavat tunnit, kuten PhysioPilates ja
FasciaMethod, ovat olleet sydäntäni lähinnä. Kehotietoisuusohjaajakoulutus syvensi omaa
kehontuntemustani, sekä ymmärrystä siitä kuinka todellakin kaikki vaikuttaa kaikkeen.
Ankkuroin koulutuksesta saamani opin nopeasti omaan aiempaan osaamiseeni, ja sitä myöten omat
oivalluksetkin lisääntyivät.
Olen koulutukseltani myös LCF Life Coach® Master sekä NLP Practitioner, ja syventänyt osaamistani
valmentajana monin eri kurssein. Rakastan yhdistää kehon ja mielen harjoitteita toisiinsa ja sitä kautta
edistää niin omaa kuin asiakkaidenkin kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Mia Louhe
Instagram: @lasnaolovalmentaja
Facebook: Lasnaolovalmentaja
www.lasnaolovalmentaja.fi
[email protected]

 

Elina Ala-aho

Tietoisuusohjaajakoulutus ja Kehotietoisuusohjaajakoulutus

 

Tiia Vanhala

Tietoisuusohjaajakoulutus

Hei olen Tiia Vanhala ja asun Etelä-Suomessa Kotkassa

Olen valtavan kiinnostunut ihmisen hyvinvoinnista. Hyvinvointi on ollut aina osa el√§m√§√§ni. Ensin alkuun fyysisen kehon osalta ja kouluttauduin hyvinvointivalmentajaksi, ravintovalmentajaksi ja Personal Traineriksi. T√§ll√§ hetkell√§ ty√∂skentelen sosiaali- ja terveysalalla. Hyvinvoinnin k√§sitys sek√§ merkitys on kuitenkin muuttunut ja syventynyt viimeisien vuosien aikana aivan valtavasti. Enemm√§n mieleen, persoonaan ja kuka olen sen kaiken takana. Henkisyys, spirituaalisuus ja jooga ovat aina kuuluneet el√§m√§√§ni, joskus v√§hemm√§n ja nyt p√§ivitt√§isin√§ harjoituksina. Olen kahlannut lukemattomat kirjat, kurssit ja luennot ihmisyydest√§ sen kaikilla tasoilla, vauvasta vaariin. Tietoisuusakatemian tunne ‚Äďja tietoisuusohjaajan koulutus tavallaan paketoi kaiken oppimani aivan t√§ydellisesti.¬†

Haluan nyt auttaa sinua mahdollisimman monipuolisesti saavuttamaan tasapainoa monella eri osa-alueella aina energiakehoista kohti fyysistä kehoa, sieluun asti.

Autan sinua voimaan paremmin, tuomalla sinut lähemmäksi itseäsi, jotta voit todella tuntea itsesi, kehosi. Vain oman itsen tuntemisen kautta voimme saavuttaa todellisen hyvinvoinnin, rauhan ja ilon.

Palautetaan sinut kohti luonnollista olotilaasi. 

Rakkaus, rauha ja rohkeus .

-Tiia-

www.olemassa.fi

[email protected]

Instagram: @olemassafi

 

Katariina Aalto

Yoga Nidra -ohjaajakoulutus

Hei olen Katariina Turun seudulta ja yritykseni Tietoisuustaide tarjoaa luovan työskentelyn ohjausta yhdistettynä tietoisuustaitojen harjoittamiseen.

[email protected]

Instagram @tietoisuustaide

 

Satu Romentola

Kehotietoisuusohjaajakoulutus ja Tietoisuusohjaajakoulutus

Olen valmistunut tietoisuus- ja kehotietoisuusohjaajaksi vuonna 2024. Teen tietoisuusohjauksia kehotietoisella otteella. Ohjauksissa hyödynnän koulutuksessa saamieni tietotaitojeni lisäksi selvätietoisuutta ja -tuntoisuutta sekä kehonäkijyyttäni. Ohjaan sinut kehosi, tunteidesi sekä oman tietoisuutesi äärelle.

Asiakaspalaute 1: ‚ÄúTapasi hyv√§ksy√§ ohjattava kaikkine haasteineen ja ominaisuuksineen on erityisen hyv√§ ohjaajalle. Se loi v√§litt√∂myyden tunnetta vaikeidenkin asioiden √§√§rell√§. Minulla oli aina turvallinen olo, vaikka hyp√§ttiinkin v√§lill√§ melkoisen syv√§lle. Ohjaustapasi on sellainen, ett√§ tunsin menev√§mme ep√§mukavuusalueelleni yhdess√§.‚ÄĚ

Asiakaspalaute 2: ‚ÄúSadun tapa ohjata on lempe√§ ja kannatteleva. Koin koko ohjauksen ajan olevani kuultu, kannateltu ja turvassa. Sadun intuitio ja herkk√§ peilaustaito mahdollisti my√∂s sen, ett√§ h√§n tiesi usein mist√§ puhun ja mit√§ koen ilman, ett√§ minun tarvitsi kokemaani t√§ysin sanoittaakaan. T√§llainen kohtaaminen auttoi minua valmennuksessa merkitt√§v√§sti. On my√∂s ihanaa, kuinka aidosti Sadusta v√§littyy innostus ja inspiraatio kehotietoisuuden √§√§rell√§ ty√∂skentelyst√§.‚ÄĚ

Olen my√∂s ekokampaaja, joka on erikoistunut energialeikkauksiin¬†sek√§ yin- ja GroundingYin¬ģjooga-ohjaaja.

Satu Romentola

[email protected]

Anne Harmoinen

Hengitysohjaajakoulutus

Anne Harmoinen

Harmonianne Kokonaisvaltaista hyvinvointia (hoitoja+palveluja)

www.harmonianne.com

YouTube: Harmonianne

Instagram: harmonianne_

[email protected]

 

Katja Saarinen

Kehotietoisuusohjaajakoulutus, Hengitysohjaajakoulutus ja Yoga Nidra -ohjaajakoulutus

Kirjava Keveys-Kehon ja Mielen Hoitoa

Olen ammatiltani Psykiatrinen Sairaanhoitaja, Meditaatio-Ohjaaja.

Olen kehittänyt I'm Safe Methodin, joka perustuu sisäisen turvallisuuden tunteen kokemiseen.

Pidän I'm Safe Methodin valmennusryhmiä sekä yksilövalmennuksen etänä.

Kotisivut www.muutosmatkalla.com

Puh. 0453245736

[email protected]

Instagram @kehomielimenetelma

 

Satu Tallavaara

Yoga Nidra -ohjaajakoulutus

Yoga nidra ohjaaja Kundaliini reiki energiahoitaja

Instagram Satu_uuuuu

[email protected]

 

Tiina Haaksluoto

Kehotietoisuusohjaajakoulutus

 

Hei, Olen Tiina Haaksluoto, maailman ihmettelijä ja itsen etsijä, ehkäpä myös mystikko.

Lapsuuteni olen viettänyt Suomessa, mutta lähes koko työelämäni olen asunut ulkomailla työskennellen kansainvälisissä yrityksissä. Ihmisten auttaminen löytämään omat vahvuudet ja kulkemaan omaa polkua ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja olenkin käynyt lukemattomia yritysmaailman tarjoamia henkilöstön ja itsen kehittämis koulutuksia.

Energiat ja vahva luottamus elämään ovat aina olleet tukenani, alussa epätietoisen mielen ja nykyään tietoisemman mielen tasolla. Henkinen polkuni sai lisää vauhtia 2000-luvun puolivälissä asuessani Kiinassa, kun energiahoidot ja akupunktiokäsittelyt avasivat minulle portin uudenlaiseen maailmaan, johon halusin tutustua lisää. Matkani vei ensin Reiki energiahoito kursseille ja sitten Suomen Energiahoitajien BodyMind Energy Balancing kursseille. Tietoisuuttani olen syventänyt myös erilaisilla retriiteillä, meditaatio- ja hengitysvalmennuksissa, sekä lukemalla PALJON.... Päivittäiset meditaatiot ovat olleet osana arkeani jo pitkään ja Tietoisuusakatemian kehotietoisuusohjaajakoulutus syvensi erityisesti kehotietoisuutta, mutta toi myös Yoga Nidran osaksi harjoituksiani.

Polullani haluan auttaa kanssamatkaajia l√∂yt√§m√§√§n tasapainoisen omann√§k√∂isen el√§m√§ntavan, el√§m√§nilon ja oman voiman. Rauhan tilan jossa on hyv√§ olla, el√§√§ ja kulkea kohti omia unelmia. T√§ll√§hetkell√§ asun mieheni kanssa Sveitsiss√§ ja j√§rjest√§mme samanhenkisten yst√§viemme kanssa hyvinvoinnin retriittej√§ eripuolilla maailmaa. Lis√§ksi teemme yritysvalmennuksia ja transformatiivisia retriittej√§ yritysjohtajille teemalla ‚ÄúMuuta itsesi ja yrityksesi muuttuu‚ÄĚ. Kun muistat kuka todella olet, l√∂yd√§t vapauden ja pysyv√§n rauhan tilan Rakkautta ja valoa p√§iv√§√§si!

Tiina Haaksluoto

[email protected]

https://aarrecapital.com/personal-development/

 

Ninnu Kinnunen

Yoga Nidra -ohjaajakoulutus ja Meditaatio-ohjaajakoulutus

 

Ninnu Kinnunen / Tmi NinnuMaria 

[email protected]¬†

IG: @rauhoittumishetkia

 

Kati Vaaranmaa / GaiaSophia

Kehotietoisuusohjaajakoulutus

 

GaiaSophia tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita Nokialla. Mm. Ohjattua meditaatiota, kehotietoisuus ohjausta, äänimalja- ja rumpurentoutusta, hemmotteluhetkiä eteerisin öljyln sekä kuvataidetuokioita. 

 

Nettisivut: kativaaranmaa.fi

Instagram: gaiasophia2022

Facebook: GaiaSophia

 

Leevi Pennanen

Meditaatio-ohjaaja koulutus

Minna Kunnari

Meditaatio-ohjaaja koulutus

 

[email protected]

Reiki, tarot, meditaatio-ohjaus

 

Close

50% Complete

Kaksi askelta vielä

Liittymällä Tietoisuusakatemia uutiskirjeen tilaajaksi saat sähköpostiisi viestin uusista postauksista sekä vinkkejä ja tarjouksia. 

Lämpimästi tervetuloa!