Yoga Nidra

-ohjaajakoulutus

 

🎉 Opi ohjaamaan rentoutumisen taidetta! 🎉

 

Aloita koulutus nyt ja saat bonuksena Energia vapaaksi -chakrakurssin!

 

Ota yhteyttä!

 

Jos sinulla on kysyttävää koulutukseen liittyen, niin lähetä viestiä

[email protected] tai Whatsapp +358451397830

Yoga Nidra -ohjaajakoulutus sopii sinulle, jos olet:

 

✔️ Joogaharrastaja: Jos olet intohimoinen joogan harrastaja ja haluat syventää omaa harjoitustasi, Yoga Nidra -ohjaajakoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden tutustua syvällisemmin tietoisuuden ja rentoutumisen maailmaan. 

✔️Joogaopettaja: Joogaopettajalle Yoga Nidra -ohjaajakoulutus avaa uusia mahdollisuuksia opetuksessa. Voit lisätä repertuaariisi syvärentoutumisen menetelmiä ja tarjota opiskelijoillesi ainutlaatuisen kokemuksen, joka edistää heidän fyysistä, henkistä ja emotionaalista hyvinvointiaan.

✔️Terapeutit ja valmentajat: Jos työskentelet terapeuttina tai valmentajana, Yoga Nidra -ohjaajakoulutus voi täydentää ammattitaitoasi. Voit hyödyntää Yoga Nidraa osana terapeuttista työtäsi tai tarjota rentoutumisharjoituksia ja stressinhallintaa asiakkaillesi.

✔️Henkilö, joka haluaa enemmän tasapainoa ja rentoutumista elämäänsä: Yoga Nidra -ohjaajakoulutus sopii sinulle, jos haluat oppia syvärentoutumisen taitoja itseäsi varten. Yoga Nidra -harjoitus tarjoaa työkaluja stressin lievittämiseen, unen parantamiseen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämiseen.

✔️Meditaatio- tai mindfulness-harjoittaja: Jos olet kiinnostunut tietoisesta läsnäolosta ja mindfulness-harjoituksista, Yoga Nidra -ohjaajakoulutus voi täydentää näitä käytäntöjä tarjoamalla syvää rentoutumista ja meditatiivisia tiloja, jotka tukevat mielen rauhoittumista ja läsnäolon tilaa.

Yoga Nidran hyötyjä ja vaikutuksia:✔️ Stressin vähentäminen: Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että Yoga Nidra auttaa alentamaan stressiä ja ahdistusta. Se edistää rentoutumista ja auttaa lievittämään stressiä sekä parantamaan stressinhallintataitoja.

✔️Uni: Yoga Nidra voi auttaa edistämään syvää ja palauttavaa unta. Se on osoittautunut tehokkaaksi unihäiriöiden, kuten unettomuuden, lievittämisessä. Säännöllinen harjoittelu voi auttaa luomaan parempia unirutiineja ja edistämään terveellistä unta.

✔️Rentoutuminen ja kehotietoisuus: Yoga Nidra auttaa syventämään kehon ja mielen yhteyttä. Harjoitus keskittyy kehon eri osiin ja auttaa lisäämään kehotietoisuutta. Tämä auttaa rentoutumaan syvästi ja edistää kehon ja mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia.

✔️Psyykkisen hyvinvoinnin edistäminen: Yoga Nidra voi auttaa rauhoittamaan mieltä, lisäämään keskittymiskykyä ja edistämään positiivista mielentilaa. Tutkimukset ovat osoittaneet sen hyödyllisyyden masennuksen, ahdistuksen ja traumaperäisten stressioireiden lievittämisessä.

✔️Itsetuntemuksen ja henkisen kasvun tukeminen: Yoga Nidra on loistava työkalu itsetuntemuksen ja henkisen kasvun polulla. Se voi auttaa lisäämään tietoisuutta omista ajatuksista, tunteista ja kokemuksista sekä edistää syvempää yhteyttä sisäiseen viisauteen ja intuitioon.

✔️ Alitajunnan tiedotaminen ja luovuus: Yoga Nidra vie syvään rentoutumistilaan, joka voi avata oven luoville ajatuksille, ideoille ja inspiraatiolle, jotka saattavat olla piilossa tietoisen mielen takana.

Tule mukaan Yoga Nidra -ohjaajakoulutukseen!

 

Koulutuksessa saat:

✔️ Laajat verkkomateriaalit. Koulutus on neljä osainen ja jokaiseen osioon liittyy nauhoitettu luento ja runsaasti ohjattuja harjoituksia.

✔️ Valmiita pohjia ohjaamisen suunnittelun tueksi. Voit varioida pohjien teksejä helposti ja muuttaa lauseita omaan suuhun sopivaksi, näin löydät vähitellen oman äänesi ja tapasi ohjaajana.

✔️ Osallistumistodistuksen, kun olet käynyt koulutuksen materiaalit läpi ja halutessasi nimesi Tietoisuusakatemian koulutuksen käyneiden ohjaajien -sivulle.

✔️ Materiaalit käyttöösi vuodeksi, joten ehdit varmasti hyvin käydä koulutuksen läpi.

 

Koulutuksen jälkeen osaat ohjata Yoga Nidra -harjoituksia yksilöille ja ryhmille tai käyttää oppeja omaksi iloksi.

Tule mestariksi rentoutumisen taiteessa 

Yoga Nidra -ohjaajakoulutuksessa!

Aloita koulutus nyt ja saat bonuksena Energia vapaaksi -chakrakurssin (arvo 360€)! Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Ilmoittaudu nyt

36€/kk

Osamaksu 11 erää

Tule mukaan koulutukseen

Ilmoittaudu nyt

63€/kk

Osamaksu 6 erää

Tule mukaan koulutukseen

Ilmoittaudu nyt

360€

Kertamaksu

Tule mukaan koulutukseen

Opiskele yhtä aikaa myös meditaatio- ja hengitysohjaajaksi!

 

Kun aloitat koulutukset yhtaikaa, saat yhden koulutuksen maksutta (arvo 360€). 

Lue lisää

Palautteita Yoga Nidra -ohjaajakoulutuksesta

 

Tule mestariksi rentoutumisen taiteessa 

Yoga Nidra -ohjaajakoulutuksessa!

Ilmoittaudu nyt

36€/kk

Osamaksu 11 erää

Tule mukaan koulutukseen

Ilmoittaudu nyt

63€/kk

Osamaksu 6 erää

Tule mukaan koulutukseen

Ilmoittaudu nyt

360€

Kertamaksu

Tule mukaan koulutukseen

Opiskele yhtä aikaa lisäksi myös

Meditaatio- ja Hengitys -ohjaajaksi!

 

Kun aloitat kaikki koulutukset yhtä aikaa, saat yhden koulutuksen ilmaiseksi.

Lue lisää